AMZ - De Muynck Techniek

Contactgegevens

Bezoekadres:

AMZ - De Muynck Techniek

Quistenburg 8

4454 PZ Borssele

Nederland


Postadres:

Quistenburg 8

4454 PZ Borssele

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ries Spruit

0113-351551


www.amz.nl

Werkgever

AMZ - De Muynck Techniek

Het bedrijf werd opgericht in 1923 onder leiding van dhr. A. de Muynck met het openen van een lijndienst tussen Borssele en Goes. Later werden nog meerdere andere lijnen toegevoegd. Vanaf 1927 tevens actief op het gebied van groeps-, taxivervoer en toeristisch vervoer.

Inmiddels wordt het familiebedrijf reeds geruime tijd geleid door de tweede en derde generatie, waarbij het vanaf de oprichting gevoerde beleid, winsten direct investeren in het bedrijf, consequent wordt doorgevoerd. Door deze gestage koers van uitbreidingen en investeringen in mensen en materieel, zijn we nu in staat in een breed scala van personenvervoer activiteiten onze diensten aan te bieden. 

Het bedrijf heeft inmiddels naast het personenvervoer nog een aantal activiteiten ontwikkeld, welke onder verschillende handelsnamen worden uitgevoerd. Voor personenvervoer is dit de handelsnaam AMZ Borssele. (Naar de naam van het vroeger samenwerkingsverband BV Auto Mij Zeeland). Voor onze bedrijfswagen schadeherstel afdeling is dit Schadeherstel de Muynck. Onze bedrijfs- en personengwagenonderhoudsafdeling ten slotte, heeft de naam De Muynck Techniek. Enkele voorbeelden van onze activiteiten in de mobiliteisbranche:

  • Onderhoud en reparatie bedrijfs- en personenwagens
  • APK Keuring zware en lichte voertuigen
  • Bedrijfswagenschadeherstel
  • Industriespuiterij
  • Trailerservice
  • Aircoservice