FROM925 B.V.

Contactgegevens

Adres:

FROM925 B.V.

Handelsweg 22-24

4387 PC Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Geert Wijkhuijs

0118-236180


www.flavogroup.nl

Uitzend of intermediair

FROM925 B.V.

FROM925

FROM925 B.V. is een jong bedrijf dat in 2020 door Geert is opgericht omdat de vraag naar personeelsdienstverlening uit de accountancy praktijk steeds groter werd. From 9 to 5, een knipoog naar de bekende “van 9-tot-5 mentaliteit”.

Als organisatie wilt u maximale flexibiliteit om op veranderingen op de arbeidsmarkt te kunnen inspelen. Iedere organisatie heeft behoefte aan goed geregelde personeelszaken en wij kunnen u daarbij helpen. Wij verzorgen uw salarisadministratie, bieden flexibel personeel aan en adviseren u op gebied van HR- en Verzuim.

De afdeling personeelszaken is een noodzakelijk maar ook een complex onderdeel van uw organisatie. Uw salarisadministratie kan erg complex zijn door veranderende wet- en regelgeving maar ook door veranderingen binnen uw organisatie. Salarissen moeten correct worden berekend en op tijd worden uitbetaald, daar heeft uw personeel recht op. Die complexiteit geldt ook voor HRM gerelateerde zaken, denk bijvoorbeeld aan verzuim- en ontslagzaken. Ook hier moet de wet- en regelgeving strak gehanteerd worden.