Timesavers International B.V.

Contactgegevens

Adres:

Timesavers International B.V.

Fruitlaan 20-30

4462 EP Goes

Nederland


Contactpersoon:

Timesavers International Jobpromo

0113-238921www.werkenbijtimesaversint.nl
Bedrijf

Timesavers International B.V.

Timesavers International B.V. te Goes is onderdeel van de Timesavers Groep, wereldwijd de meest vooraanstaande producent van industriële breedbandschuur- en slijpmachines. De Groep heeft vestigingen in Nederland, Amerika en China. Vanuit Goes realiseren we met een team van circa 85 mensen de verkoop, ontwikkeling, en productie van met name hoogwaardige metaalmachines, voor klanten over de hele wereld. Wij onderscheiden ons door een sterk innovatief vermogen, technical leadership, en een grote mate van flexibiliteit naar onze klanten.

De ontbraammachines en breedband schuurmachines van Timesavers zijn er om te precisie slijpen, te ontbramen en om kanten af te ronden met de hoogste kwaliteit en met de perfecte finish!

De ontbraammachines en breedband schuurmachines van Timesavers bieden oplossingen voor klanten die onderdelen van onder andere zintec, aluminium, koper, mild staal, roestvrij staal of lichtmetaal willen ontbramen, precisie-slijpen, kant afronden met de hoogste kwaliteit en perfecte afwerking. Bij Timesavers begrijpen wij dat verschillende applicaties een verschillende aanpak vereisen. Hierin biedt geen enkele producent een bredere variatie van oplossingen aan dan Timesavers.

Timesavers International is een uniek leer- en werkbedrijf in het hart van de gemeente van Goes, Zeeland. Timesavers, de Grindingmaster/Sandingmaster bouwer is een bedrijf dat het productieproces verzorgt van A tot Z. Door het gebruik van de juiste specialisten is het mogelijk om te ontwerpen, assembleren, verhandelen, verkopen en after-sales uit te voeren.

Met al deze facetten is Timesavers altijd op zoek naar gemotiveerde professionals die graag willen leren. Naast de vraag naar technische vakmensen, zijn er ook vacatures voor commerciële, marketing en financiële studenten/werknemers.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo.