Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Regio:

Walcheren


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek

Werkervaring


Studierichting:

Communicatie, Marketing

Economie, Bedrijfseconomie

Financieel, Administratief, Accountancy

Informatica, Computerkunde

Juridisch, Rechten, Bestuurswetenschappen

Management, Bedrijfskunde, Advies

Personeel, Organisatie, HRContactgegevens

Bezoekadres:

l'escaut

Hermesweg 13

4382 ND Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Renee du Fosse

0118-422300www.lescaut.nl

Stagenummer:

S202207210001

Solliciteer

Stages Financiën, Communicatie, ICT, Bedrijfskunde en HRM (MBO en HBO)

l'escaut

Einddatum: zaterdag 20 augustus 2022

Een woningcorporatie is een complexe en vooral maatschappelijke organisatie waarin veel gebeurt. Zeker op bedrijfseconomisch gebied. We hebben met wet-en regelgeving te maken, waarbij we constant zoeken naar de perfecte balans tussen investeren, onze maatschappelijke opdracht (mensen huisvesten!) en dat op een hele duurzame manier. Een stage bij een woningcorporatie is een zeer leerzame ervaring. En wij op onze beurt zijn heel enthousiast om jou te leren kennen en van jou te leren als nieuw jong talent! Wij hebben voor onderstaande opleidingen stageplekken met start september 2022 en januari/februari 2023.

Stage voor Bedrijfsadministratie, Finance & control of Bedrijfskunde (MBO 4 en HBO)

Op deze afdelingen klopt het financiële en bedrijfsmatige hart. Onze medewerkers in het team jaarverslaglegging, begroting en dagelijkse administratie zijn stuk voor stuk zeer deskundig opgeleid en hebben ruime ervaring met brede financiële en organisatorische vraagstukken. Een team waarop een corporatie hard steunt! Wil jij je steentje bijdragen en leren van de beste allround (finance) specialisten die er zijn? Wij horen graag van jou!

Stage voor Finance & Control of ICT (HBO)

Het team informatie en automatisering is op zoek naar een gedreven stagiair met affiniteit voor  business intelligence. Vanuit ons nieuwe ondernemingsplan liggen er bij dat team grote vraagstukken op het gebied van data. Iemand die in staat is om per afdeling/team/proces de informatiebehoefte te definiëren en vorm te geven. Daarbij is kennis van PowerBI is een enorme pré. Dus, loop jij warm voor cijfers en denk je graag out of the box. Peter en Eugenie van team I&A maken graag kennis met jou!

Stage voor Communicatie (HBO)

Pakkende teksten bedenken, perscontacten coördineren, social media actueel houden, communicatie regelen tijdens een nieuwbouwproject. Een kleine greep uit het brede takenpakket van communicatiemedewerkers. Wil jij met alle aspecten van communicatie ervaring op doen onder begeleiding van goed opgeleide communicatieadviseurs? Geef jezelf dan op voor een kennismaking met Ilse en Maartje!

Stage HRM of Bedrijfskunde (MBO 4 en HBO)

Arbeidscontracten opstellen, verzuim begeleiden, nadenken over een nieuwe organisatiestructuur, een hybride werken-beleid vormgeven, meedenken over de praktische invulling van coronamaatregelen en sollicitatiegesprekken leiden. Zo maar een greep uit de activiteiten van een HRM-adviseur bij een woningcorporatie. Als allround specialist zijn deze adviseurs van alles omtrent personeelszaken op de hoogte. En ze zijn erg bereid om jou alles te leren wat zij weten. Nieuwsgierig geworden? Judith, Jessica en Renee kunnen in ieder geval niet wachten om kennis te maken!

Arbeidsvoorwaarden

Stagelopen bij l’escaut nemen wij heel serieus. Je wordt begeleid door een deskundig en goed opgeleide stagebegeleider waarmee je regelmatig overleg hebt. Je wordt (naar wens) in allerlei werkzaamheden betrokken en krijgt de kans om jezelf flink te ontwikkelen. Natuurlijk ontvang je een stagevergoeding (€ 300,- bruto per maand bij een fulltime werkweek), biedt onze kantine jouw een vitale en heerlijke lunch, zetten we ontzettende goede koffie, hybride werken en heel veel gezellige collega’s.

 

Solliciteren?

 Heb je interesse voor een stageplek bij l’escaut? Mail je motivatie en cv dan voor 5 september naar hrm@lescaut.nl. Voor meer informatie over stagelopen bij l’escaut kun je terecht bij Frank de Jonge (manager bedrijfsvoering), (0118) 422300.