Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Stagesoort:

Afstudeer


Studierichting:

Financieel, Administratief, Accountancy

Management, Bedrijfskunde, AdviesContactgegevens

Adres:

Sabewa Zeeland

Kennedylaan 1

4538 AE Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 1155

4530 GD Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Astrid Verhage

088-9995800www.sabewazeeland.nl/vacatures

Stagenummer:

S202208040001

Solliciteer

Afstudeeropdracht Bedrijfskunde, Finance & Control of Accountancy

Sabewa Zeeland

Einddatum: maandag 03 oktober 2022

Sabewa Zeeland heeft een leuke en uitdagende afstudeeropdracht voor een HBO-student op het gebied van Bedrijfskunde, Finance & Control of Accountancy. 

De afstudeeropdracht start in februari 2023.

Wie zijn wij?

Met onze gemotiveerde professionals heffen en innen wij belastingen voor het waterschap en de gemeenten Goes, Hulst, Reimerswaal, Tholen, Borsele, Sluis, Terneuzen en Kapelle. We zijn een organisatie met circa 50 medewerkers met een informele en collegiale sfeer en zijn gevestigd in het Waterschapskantoor in Terneuzen.

Je werkzaamheden binnen de afstudeeropdracht

We zoeken een enthousiaste afstudeerder die ons verder helpt bij het opstellen van het interne controleplan. Vanaf 2024 willen we gaan werken met een proces-gerichte controleaanpak, maar daarvoor dienen nog een aantal stappen gezet te worden:

  • het uitvoeren van een risico-analyse;
  • het opstellen van een controlematrix;
  • het opstellen van werkprogramma’s ten behoeve van de interne audit.

Dit zijn de stappen die jij mag gaan uitvoeren. Door het uitvoeren van de opdracht krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van onze organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is. Je krijgt ondersteuning van de Financieel Adviseur, bij wie je altijd terecht kunt voor vragen en advies. Voor de uitvoering van de afstudeeropdracht stellen wij een stagevergoeding beschikbaar.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Wij ontvangen graag je motivatie en CV via de knop ‘Solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marco van Meele, Financieel Adviseur bij Sabewa Zeeland (Tel: 088-99 95 853 of e-mail: m.vanmeele@sabewazeeland.nl).