Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Walcheren


Stagesoort:

Afstudeer

Werkervaring


Studierichting:

Commercieel, Verkoop

Communicatie, MarketingContactgegevens

Bezoekadres:

ZeeuwseVacaturebank.nl

Nederland


Contactpersoon:

Medewerker Search

0118-236023ZeeuwseVacaturebank.nl

Stagenummer:

S202210030004

Solliciteer

Stagiair Marketing/Communicatie

ZeeuwseVacaturebank.nl - Middelburg

Einddatum: zaterdag 02 december 2023

De jeugd heeft de toekomst! Dus biedt de stichting achter de Zeeuwse Vacaturebank en De Zeeuwse Connectie elk jaar een of meerdere afwisselende en leerzame stageplekken aan Zeeuwse toppers! Afhankelijk van jouw profiel gaat het om een afstudeeropdracht of een meewerkstage.

Wil jij veel leren, lol hebben en bijdragen aan de initiatieven die goed zijn voor Zeeland? Binnen onze stichting werken we met een klein, ondernemend en enthousiast team aan gave dingen, zoals de Zeeuwse Vacaturebank, het netwerk en de events van De Zeeuwse Connectie, de Zeeuwse PioniersPrijs en meer!


Afstudeeropdracht of Meewerk-stage?

Werk mee in ons team aan de verschillende online en offline activiteiten en leer "on the job" en echter de schermen van de ondernemende en ervaren mensen om je heen. 

Of werk aan jouw afstudeeronderzoek en levert echt toegevoegde waarde voor onze organisatie. Je verbetert onze socials, doet onderzoek naar het bereiken van bijna- en net- afgestudeerden buiten Zeeland en je geeft ons een advies voor de juiste implementatie en werkwijze.
(En als je zelf een beter passende afstuderopdracht hebt, staan we daar ook voor open!)
De beoogde stageperiode start per januari 2024.


Over Stichting De Zeeuwse Connectie:
Stichting De Zeeuwse Connectie is de initiatiefnemer van de Zeeuwse PioniersPrijs, de Zeeuwse Vacaturebank, de Examencadeau-actie en de Zeeuwse PioniersPrijs en is hét Zeeuwse netwerk dat regelmatig diverse meet-up's, borrels en bijeenkomsten organiseert, binnen en vooral ook buiten Zeeland.


Reageren?
Wil jij een leerzame én leuke stag met verantwoordelijkhied, afwisseling, vrijheid en voldoening? Wil je een goede stagevergoeding en leuke extraatjes? Stuur ons dan je CV met motivatie en eventuele via onderstaande solliciteer-button.