Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Maatschappelijk Werk Walcheren

Park Veldzigt 35

4336 DR Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

HRM Maatschappelijk Werk Walcheren

0118 448844www.mww.nl

Stagenummer:

S202301230002

Solliciteer

Stagiair Maatschappelijk Werk Walcheren - AMW/SMW

Maatschappelijk Werk Walcheren - Logo van verkoper Zorgstroom Maatschappelijk Werk Walcheren

Einddatum: vrijdag 24 maart 2023

Ben jij de maatschappelijk werker van de toekomst?

Maatschappelijk Werk Walcheren (MWW) is vrij toegankelijk voor alle inwoners van Walcheren en biedt hulp en (onafhankelijke) cliëntondersteuning door het Sociaal Raadsliedenwerk, Schoolmaatschappelijk Werk en Algemeen maatschappelijk Werk. We steunen mensen door het eigen vermogen aan te spreken, hen talenten te laten ontdekken en ontwikkelen, contacten met het sociale netwerk te stimuleren, de kwaliteit van het netwerk te vergroten en mensen zo te motiveren zo mogelijk een stap vooruit te zetten. We zijn op zoek naar stagiaires voor Schoolmaatschappelijk Werk (SMW) en Algemeen maatschappelijk Werk (AMW)

Wat vragen wij?

Je volgt de opleiding hbo Social Work, afstudeerrichting MWD of Welzijn & Samenleving, leerjaar 3 of 4. Je bent actief, flexibel en initiatiefrijk. Een lerende houding is als stagiair van belang. We verwachten dat je kan reflecteren op je eigen handelen, een eigen inbreng hebt bij stage gesprekken en dat je persoonlijke leerdoelen kan stellen. Je kunt goed samenwerken en levert een actieve bijdrage aan het team. Je bent leergierig en transparant. Je hebt lef, een ‘eropaf mentaliteit’ en je kan goed zelfstandig werken. We vinden het daarnaast belangrijk dat je passie hebt voor het vak van de sociaal werker. Dat je gemotiveerd bent voor het werken met kwetsbare burgers met beperkte regie en sociale redzaamheid.

Wat bieden wij?

Als je stage bij MWW loopt, krijg je de kans om kennis en ervaring op te doen met complexe hulpvragen op alle levensdomeinen. Je werkt in een team van sociaal werkers in een functie met verantwoordelijkheid en ruimte voor professionele autonomie. Je ontvangt tijdens je stage en het schrijven van je scriptie deskundige begeleiding. Nadat je je stage succesvol doorlopen hebt, ben je gekwalificeerd als startend beroepsbeoefenaar.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie kun je contact opnemen: mwwinfo@mww.nl of tel: 0118-448844. Heb je belangstelling voor deze stageplaats? Dan kun je je brief en CV uploaden via deze vacature. Wie weet, spreken we elkaar binnenkort!