Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBOContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Stagenummer:

S202305100003

Solliciteer

Leerling hbo verpleegkunde

Emergis - Emergis

Einddatum: zondag 09 juli 2023

Wat ga je doen

Als leerling hbo verpleegkundige werk je aan jouw ontwikkeling door het:

 • Bieden van professionele hulp en ondersteuning aan mensen in hun woon- en leefsituaties, die door bijzondere omstandigheden, beperkingen of belemmeringen niet (volledig) zelfstandig kunnen functioneren;
 • Leveren van een bijdrage aan het behandelplan, het verpleegproces en het begeleiden, stimuleren en ondersteunen van cliënten; 
 • Samenwerken met verschillende deskundigen door regelmatig te overleggen over doelen en behandelmethoden; 
 • Onderhouden van contact met het netwerk van de cliënt. 

 

Samen aan de slag

Wij zijn doorlopend op zoek naar leerlingen voor de opleiding hbo-v. De opleidingstrajecten starten jaarlijks in februari (Avans) en in september (Avans én HZ). Afhankelijk van het leerjaar waarin je start, maak je kennis met verschillende afdelingen en cliëntgroepen zodat je breed wordt opgeleid in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

Heb je interesse om voorafgaand aan de opleiding binnen Emergis te werken? Informeer dan naar de mogelijkheden. We kijken dan op basis van jouw kennis, ervaring en de interne mogelijkheden wat we jou eventueel kunnen bieden.

Bij Emergis richten wij ons op het versterken van wat goed gaat en op het voorkomen van ziekte. Als iemand ziek is, zetten we onze behandeling en begeleiding in op het verbeteren van de mentale en lichamelijke gezondheid én op de manier waarop iemand in het dagelijks leven functioneert. Dat betekent dat we samen ontdekken wie iemand is, waar zijn of haar behoeften liggen en wat hij of zij kan.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als leerling hbo verpleegkundige bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een professioneel team van werkbegeleiders, opleidingsfunctionarissen en andere collega’s die je alle begeleiding bieden die je nodig hebt;
 • Een salaris en een vergoeding van de lestijd conform de afspraken in de cao GGZ;
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en een collectieve zorgverzekering.

 

Hier herken jij jezelf in 

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je volgt de opleiding hbo verpleegkunde en je wilt de overstap maken van voltijd naar deeltijd/duaal in het derde of vierde jaar, of;
 • Je bent een zij-instromer en in het bezit van een mbo niveau 4, bachelor, havo of vwo diploma óf je bent geslaagd voor de 21+ toets.

En verder:

 • Je kunt goed met mensen omgaan en hebt inlevingsvermogen;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken (samenwerken en overleggen is hierbij belangrijk);
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces en kunt op jezelf reflecteren;
 • Je bent flexibel, leergierig, communicatief en sociaal vaardig;
 • Je bent transparant en een doorzetter.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Neem voor meer informatie contact op met één van de opleidingsfunctionarissen: Corrie Keijzer via 06 11 19 15 80 of Anjes van de Water via 06 57 18 61 47. Zij zijn ook bereikbaar via WhatsApp.