Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Stagesoort:

Afstudeer


Studierichting:

Commercieel, VerkoopContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S202305220004

Solliciteer

Stage Relatiemanagement

Roompot Vakanties - 4504PN, Nieuwvliet

Einddatum: vrijdag 21 juli 2023

Zoek jij een uitdagende stage waarbij je zowel op operationeel als tactisch niveau mee kunt werken? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Even voorstellen...
Wij op Nieuwvliet kunnen jou goed gebruiken. Jij gaat ondersteunen bij Bart, de medewerker eigenarenzaken op het park. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Zo ziet jouw stage er bij ons uit...
Jij gaat ondersteunen met het contact met de meer dan 500 eigenaren van de woningen op het park. Dit houdt ook in communicatie via mail en telefoon voor vragen, verzoeken of bepaalde zaken met de eigenaren te bespreken. Soms moet er iets worden uitgezocht. Voor jou geen enkel probleem! Hierbij schakel je veel met de Eigenarenservice op het hoofdkantoor en leg je gemaakte afspraken vast. 

Daarnaast schakel je ook veel met zowel de huishoudelijke- als de technische dienst op het park. Hierdoor leer je ontzettend veel en krijg je een goed inzicht in de gehele facilitaire afdeling van een vakantiepark. Verder is het (in overleg) ook mogelijk om bij de andere afdelingen op het park mee te lopen. 

Wat kun je van ons verwachten?
 • €500 stagevergoeding per maand;
 • Gratis overnachten met andere studenten in onze stagehuizen als je dat wil;
 • Reiskostenvergoeding (als je geen studenten OV hebt);
 • 20% korting bij een boeking op een Roompot park;
 • Gratis zwemmen, bowlen of minigoflen en met korting gebruik maken van horeca en andere faciliteiten met jouw digitale personeelspas;

Uiteraard heb je ook:
 • Talentpool om benaderd te worden voor een baan na je stage;
 • Toegang tot de Roompot Academy;
 • Veel nieuwe vrienden en vriendinnen;
 • Gezellige en informele werksfeer.

Wie ben jij?
Uiteraard word je goed begeleidt door Bart, maar jij kan ook zonder probleem zelfstandig aan de slag en jij neemt graag initiatief. Jij bent ondernemend en denkt twee stappen vooruit. Met jouw goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden zorg je dat alles goed geregeld wordt. 
 • Jij bent bezig met een hbo-opleiding. Dit in de richting van Toerisme, Facility, vastgoedmanagement, commerciële economie of Bedrijfskunde;
 • Jij zoekt een uitdagende stage (afstudeerstage in overleg); 
 • Jij bent per direct beschikbaar of vanaf september 2023.

Jouw bestemming
In de prachtige overgang van het Zeeuws-Vlaamse polderlandschap naar de duinen ligt het nieuwe Noordzee Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een welverdiende break aan de Zeeuwse kust. Noordzee Beach Resort Nieuwvliet-Bad biedt plaats aan 3600 gasten die verblijven in de 560 luxe villa’s en lodges. Het prachtige centrumgebouw bevat meerdere faciliteiten en een ruim opgezet restaurant, compleet met een groot terras en bar. Daarnaast zijn er een take away/delivery outlet, een indoor boulevard met heerlijke lounge plaatsen en een F&B outlet bij de Playground en Rental Shop. In totaal kunnen er zo’n 500 gasten gebruik maken van de horeca faciliteiten en jij zorgt er samen met je collega’s voor dat ze heerlijk kunnen genieten.

''Een supergezellige & uitdagende stage waar ik veel mogelijkheden gehad heb om te groeien. Elk probleem is een simpele uitdaging bij Roompot!'' - stagiaire Facility Management