Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Stagesoort:

Afstudeer


Studierichting:

Natuurwetenschappen, Chemie

Personeel, Organisatie, HR

Techniek, Technische WetenschappenContactgegevens

Adres:

Syndus Group

Mr. F.J. Haarmanweg 9

4538 AM Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 7

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Senna Riemens

0115-644622www.werkenbijsyndus.nl

Stagenummer:

S202308170001

Solliciteer

HR Afstudeerstage

Syndus Group - Haarmanweg 5 Terneuzen

Einddatum: vrijdag 10 november 2023

Ben jij klaar om je opgedane kennis in de praktijk te brengen? Ontdek jouw interesses bij Syndus tijdens een veelzijdige HR-afstudeerstage met volop kansen voor ontwikkeling. Word onderdeel van ons enthousiaste Syndus HR-team!

Van student tot professional

Sta je te popelen om de theoretische kennis die je op school hebt opgedaan in de praktijk toe te passen? Syndus zoekt jou! In ons kennismakingsgesprek ontdekken we jouw interesses: organisatieontwikkeling, verzuim, talentontwikkeling of recruitment - het kan allemaal. Afhankelijk van jouw persoonlijke interesse geven we jouw afstudeerstage samen een geweldige invulling.

Er wacht in elk geval een super afwisselende afstudeerstage op je, waarbij je volop kansen krijgt om jezelf binnen het HR-werkgebied verder te ontwikkelen. Jouw groei heeft onze prioriteit! Met de steun van jouw collega's wordt het absoluut een leerzame én leuke tijd.

Team

Bij Syndus Group hebben wij een enthousiast, vooruitstrevend HR-team dat bestaat uit 2 HR-business partners, een talentmanager, een corporate recruiter, een casemanager, 2 HR-medewerkers en een salarisadministrateur.

Hier herken jij jezelf in

  • Je volgt op dit moment een HBO studie. Bijvoorbeeld HRM of bedrijfskunde;
  • Beschikbaar voor 32-40 uur in de week, in de vorm van een afstudeerstage;
  • Communicatief sterk. Je kan gemakkelijk contacten leggen;
  • Proactief. Je wacht niet af, maar neemt zelf initiatief;
  • Kampioen in scherpe vragen stellen.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Het allerleukste HR team! Dat zegt natuurlijk iedereen, maar bij Syndus is het écht zo;
  • De mogelijkheid om collega’s van alle afdelingen en zakelijke contacten te leren kennen en zo een groot netwerk op te bouwen;
  • Een stagevergoeding;
  • Bereikbare en goede begeleiding. Met de collega’s van het team HR aan je zijde zal je niets tekort komen!

Wie zijn wij?

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Onze hoofdactiviteiten zijn te verdelen in vijf branches: levering van kunststof leidingsystemen en kunststof veiligheidspoorten (Amerplastics), de verhuur van industriële machines en gereedschappen (Arentis), de bouw van staalconstructies (Ferris), de productie van kunststof looproosters en – constructies (Fiberstruct) en een teken- en engineeringskantoor (Konstruktis).

Enthousiast?

Heb je er vertrouwen in dat jij het verschil als afstudeer stagiair bij Syndus kan maken? En wil je eens sparren over de mogelijkheden? Neem dan gelijk contact met ons op. Stuur ons een bericht via vacatures@syndus.com of neem rechtstreeks contact op met Senna Riemens (corporate recruiter) via +31 115 644 622 of WhatsApp via https://wa.me/31618950942