Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Afstudeer


Studierichting:

DienstverleningContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S202309040001

Solliciteer

Stage Management Assistent

Roompot Vakanties - 4462HK, Goes

Einddatum: vrijdag 03 november 2023

Met jouw secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning aan ons Team Management Support (TMS) kan onze directie zich focussen op de juiste zaken!

Even voorstellen...
Tijdens jouw stage ga je de afdeling Team Management Support (TMS) versterken. Samen met je andere collega’s van de afdeling zorg je ervoor dat directieleden en managers zich niet druk hoeven te maken over zaken op het gebied van secretarieel, organisatorisch en administratief vlak.

Zo ziet jouw stage er bij ons uit...
Je zal tijdens je stage met vrijwel alle afdelingen binnen de organisatie samenwerken. Je ondersteunt het team met jouw communicatieve vaardigheden richting jouw collega’s en onze gasten. Je zorgt daarnaast dat dagelijkse e-mails netjes worden afgehandeld en je bewaakt planningen en deadlines van diverse projecten. Door jouw ervaring met administratieve/secretariële taken zijn deze werkzaamheden voor jou geen probleem.

Je houdt je dagelijks bezig met het plannen van afspraken en hierbij zorg jij er ook voor dat de vergaderingen van de directie en het management goed worden ingepland. Je werkt de notulen van deze vergadering netjes uit en zorgt dat deze bij de juiste mensen terecht komen. Je vindt het managen leuk om te doen en bent niet bang om proactief te denken!

Wat kun je van ons verwachten?
 • €500 stagevergoeding per maand (€325 tot 1 januari 2023);
 • Reiskostenvergoeding (als je geen studenten OV hebt) van €0,21 per kilometer (vanaf 5 km enkele reis). Er is een bushalte direct voor de deur van ons hoofdkantoor, dus naar kantoor reizen met OV is gemakkelijk en snel.
 • Eén vrije dag per maand;
 • 20% korting bij een boeking op een Roompot park;
 • Gratis zwemmen, bowlen of minigolfen en met korting gebruik maken van horeca en andere faciliteiten met jouw digitale personeelspas;

Uiteraard heb je ook:
 • Talentpool om benaderd te worden voor een baan na je stage;
 • Toegang tot de Roompot Academy;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Tafeltennis en tafelvoetbal voor in de pauze;
 • Bedrijfsborrels op ons dakterras;
 • Gratis gebruik van onze fitnessruimte;
 • Gratis vers fruit op kantoor.

Wie ben jij?
Gedurende jouw werkdag zul je je regelmatig bezighouden met agendabeheer, wat een uitdaging kan zijn, maar door jouw stressbestendigheid en proactieve werkhouding lukt het jou om dit in goede banen te leiden. Daarnaast:
 • Volg je een mbo opleiding in administratieve of secretariële richting;
 • Ben jij minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor een meewerkstage;
 • Zoek jij een stage vanaf januari 2024.

Jouw bestemming
Je komt terecht in een enthousiast team onder leiding van een ervaren manager waarbij jullie samen een belangrijk onderdeel van de organisatie vormen die op professionele wijze de beste support biedt aan de directie van Roompot.

Op het moderne hoofdkantoor heerst een gezellige en collegiale sfeer. De lijnen binnen de snelgroeiende internationale organisatie zijn kort en we waarderen het als je meedenkt, zodat de vakanties van onze gasten nóg leuker worden.

In het werkcafé met dakterras zijn iedere dag betaalbare vers gemaakte, gezonde lunches verkrijgbaar. Daag tussendoor je collega’s uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal. En na werktijd? Dan kan je fanatiek aan de slag in de gratis fitnessruimte óf op het looppad rond het pand. Bovendien vinden er regelmatig leuke personeelsborrels plaats in ons werkcafé.

Hopelijk zien we jou snel!