Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Walcheren


Stagesoort:

Werkervaring

Leer- / werkplek

Afstudeer


Studierichting:

Overig

Personeel, Organisatie, HR

Dienstverlening

Management, Bedrijfskunde, AdviesContactgegevens

Bezoekadres:

Maxxton

Kousteensedijk 5

4331 JE Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Career @ Maxxton.com

0118-671010www.maxxton.com

Stagenummer:

S202309040002

Solliciteer

Stage office manager

Maxxton

Einddatum: woensdag 01 november 2023

Maxxton is op zoek naar jou!

Ken je Landal, EuroParcs, Roompot, Vodatent en Vacansoleil al? Super goed! Deze giganten werken namelijk allemaal met Maxxton. In ons hart zijn we de ontwikkelaars en de strategische partners. Wij kennen de business van PMS (Property Management Software) en wij maken het reserveringssysteem en de daarbij behorende website en verwerken alle informatie in databases. Door processen te automatiseren, werken onze klanten efficiënter, worden fouten voorkomen en kosten bespaard.

 

Stage Management Assistant

Je werkt samen met de office manager en bent het visitekaartje van het bedrijf. Dat begint bij het aannemen van de telefoon en het openen van de deur voor onze bezoekers. Je zorgt ervoor dat onze gasten en klanten goed ontvangen worden, dat er een lunch geregeld is en dat ze niks tekort komen. 

  • Je organiseert en coordineert evenementen en uitjes
  • Je bent verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken zoals het regelen van de schoonmaak, het op orde houden van de kantine voorraad, het verzorgen van onze kantoorplanten, kortom je zorgt ervoor dat ons kantoor er top uitziet!
  • Tot je administratieve taken behoren het vertalen van stukken uit het Engels, het voeren van correspondentie en het bijhouden van verschillende registraties

 

Wat verwachten we van je

  • Je kunt zelfstandig werken en ziet je eigen werk
  • Je bent nauwkeurig
  • Je spreekt en schrijft goed Engels

 

Maxxton biedt jou:

Na de beginperiode laten we je zoveel mogelijk vrij om zelfstandig te werken. Je bent bij ons niet de stagiaire, maar wordt beschouwd als iemand van het team. Je werkt in  een superleuk bedrijf met veel jonge collega's. We hebben dagelijks een gezamenlijke kantoorlunch, een wekelijkse borrel op vrijdag en regelmatig uitjes. Uiteraard ontvang je een ruime stagevergoeding en (indien nodig) een reiskostenvergoeding.

 

Reageren?

Als dit je wat lijkt, stuur dan een berichtje naar Caroline ten Hove (c.tenhove@maxxton.com) of reageer via onderstaande  solliciteer-button.