Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

HBO

WO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen

Walcheren

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Afstudeer


Studierichting:

Management, Bedrijfskunde, Advies

Juridisch, Rechten, Bestuurswetenschappen

Financieel, Administratief, Accountancy

Economie, BedrijfseconomieContactgegevens

Bezoekadres:

Partner Accountants

Bierkaai 1

4331JJ Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Henk van Blitterswijk

0118-850989www.partner.ac

Stagenummer:

S202311030001

Solliciteer

Meewerkstage Accountancy

Partner Accountants - Meerdere locaties

Einddatum: zondag 03 december 2023

Kom jij vanaf januari of februari stage lopen?

Zoek jij een meewerkstage in de accountancy in Zeeland? Dan zijn wij wellicht een goede match! Partner Accountants is op zoek naar een stagiair (MBO+/HBO) die vanaf januari of februari 36 tot 40 uur per week beschikbaar is.

Stage bij ons jonge en frisse accountantskantoor

Tijdens jouw stage maak je kennis met het accountantsvak en onze werkwijze. Daarnaast krijg je snel eigen verantwoordelijkheden en word je een gewaardeerd teamlid. Jouw stage start met het uitvoeren van de basiswerkzaamheden om een goed fundament op te bouwen. Zodra je deze onder de knie hebt, voer je andere werkzaamheden uit zoals het samenstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiften en kleine adviezen. Ook betrekken we je graag bij het contact met klanten. Je gaat vaak mee naar besprekingen zodat je een compleet beeld van ons werk hebt.

Wij begeleiden je zo goed mogelijk in jouw leertraject. We gaan meerdere keren met je in gesprek om af te stemmen of onze verwachtingen nog overeenkomen met die van jou. Ons doel is dat jij je uiteindelijk ontwikkelt tot een volwaardig medewerker, dus dat je het naar je zin hebt zodat je blijft! Tenslotte krijg je tijdens je stage voldoende ruimte om te werken aan schoolopdrachten en ontvang je, niet onbelangrijk, een leuke stagevergoeding.

Opleidingsniveau: MBO+/HBO

Studierichting: Economie, Bedrijfseconomie, Accountancy

Periode: in overleg

Stagevergoeding: €700 bruto per maand

 

Werken bij Partner Accountants

We zijn actief in de MKB-sector en hebben ook veel ZZP’ers als klant. Daarnaast begeleiden we startups. We hebben veel fiscale kennis in huis: zo zijn we gespecialiseerd in grensarbeid. Wij werken voor prachtige bedrijven. Met onze kantoren in Middelburg, Goes en Koewacht (bij Terneuzen) zijn we goed vertegenwoordigd in Zeeland. Sinds kort zijn we ook gevestigd in Capelle aan den IJssel, in de regio Rotterdam.

Met ons jonge en leergierige team zijn we als accountantskantoor een zo goed mogelijke sparring partner voor de klant, zodat die succesvol kan ondernemen. Ons team bestaat inmiddels uit 22 enthousiaste collega’s die dagelijks voor onze klanten klaar staan. Iedereen bedient zijn of haar eigen klantenkring. We hebben een verfrissende visie op de accountancy en hebben een allergie voor hiërarchie. We gebruiken de nieuwste technologie om onze klanten altijd en overal inzicht te geven in hun financiën en jouw werk nog leuker te maken.

Wil jij alvast kennismaken met je toekomstige collega’s? Lees dan meer over ons.