Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Schouwen-Duiveland


Stagesoort:

Afstudeer


Studierichting:

DienstverleningContactgegevens

Bezoekadres:

Saman Groep

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Saman Groep

0111 240 558werkenbijsamangroep.nl

Stagenummer:

S202311160001

Solliciteer

HBO stagiair(e) Zonnepanelen

Saman Groep - 4301RZ, Zierikzee

Einddatum: maandag 15 januari 2024

Salarisindicatie: € 330,00 - € 440,00

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek? Ben jij een echte regelaar en steek jij graag de handen uit de mouwen? Deze rol omvat een breed scala aan administratieve en organisatorische werkzaamheden. Samen met het team van de afdeling Zonnepanelen zorg je er voor dat er afspraken gemaakt worden bij klanten en ondersteun je de klantcoördinator van de afdeling Zonnepanelen in tal van organisatorische en personeelsaangelegenheden. Kortom, wil je een afwisselende en veelzijdige stageplek in een dynamisch en groeiend bedrijf? Volg dan jouw stage bij de Saman Groep in Zierikzee!

Dit bieden wij jou
 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

Wat verwachten wij van een HBO stagiair(e) Zonnepanelen
Je komt ’s ochtends op kantoor en met een lekkere kop koffie heb je de ochtend geblokt om afspraken te gaan plannen voor onze klanten. Je beheert de planning, maakt de werkbonnen aan en zorgt voor juiste archivering. Ondertussen beantwoord je telefoontjes van monteurs die met vragen zitten. Door de afwisseling vliegt je ochtend voorbij.

Tijdens de lunch ga je gezellig een rondje lopen met een aantal collega’s van de afdeling en eet je tegelijkertijd je boterhammen op. De eerste helft van de middag help je de bedrijfsleider om afspraken te plannen met monteurs van de afdeling voor hun jaarlijkse beoordelings- en PIP-gesprek. Jij denkt mee in procesverbetering binnen de afdeling, dus de rest van de middag heb je geblokt om aan jouw project/onderzoek te werken.

Als je om 17.00 uur je computer uit zet, ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Dit ben jij
 • Je volgt momenteel een HBO opleiding;
 • Je hebt affiniteit met Microsoft Office;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je bent communicatief goed onderlegd;
 • Je hebt een collegiale instelling.

Dit ga je doen
Tijdens je stage zal je de functie van junior klantcoördinator (deels) zelfstandig in gaan vullen. Dit zijn de taken en verantwoordelijkheden van deze functie:
Als Klantcoördinator Zon ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van planningswerkzaamheden binnen vastgestelde procedures om bij te dragen aan een tijdige en juiste planning van onderhoudswerkzaamheden. Je zorgt voor de afstemming van de planning met de klant en levert hiermee een cruciale bijdrage aan de dienstverlening van Saman Groep. Daarnaast draag je bij aan het behalen van de opgestelde (team) KPI’s, en zorg je voor een veilige werkomgeving door het voorbereiden van toolboxen en het schrijven van VGM-plannen.