Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Stagesoort:

Leer- / werkplek

Werkervaring


Studierichting:

Techniek, Technische WetenschappenContactgegevens

Bezoekadres:

SPIE Nederland

Innovatieweg 12

4542 NH Hoek

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Simone van Hemert

0031657486654werkenbijspie.nl

Stagenummer:

S202405230003

Solliciteer

Enthousiaste, leergierige stagiaire / BBL-er E (&I) Monteur

SPIE Nederland

Einddatum: zaterdag 17 augustus 2024

Stage E&I Industrie

“Als stagiair bij SPIE bieden we jou de ruimte om te leren en mee te kijken in de techniek op een van onze locaties.

Ben je op zoek naar een stage waarbij je echt mag meekijken in de techniek en kan leren, dan is het TechHeroes stagiair traject iets voor jou!"

 

NIET ´GEWOON EEN BEDRIJF´

Bij SPIE Industry Services E&I, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op het engineeren, bouwen, onderhouden en optimaliseren van industriële processen en beheren van technische installaties, en dat binnen een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is.

Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten. Dit dienstenpakket richt zich op de beheersing van het traject van A t/m Z, van ontwerp tot en met installatie en van inbedrijfstelling tot en met onderhoud, met het oog op toekomstige aanpassingen/modificaties.

Met ruim 250 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Industry Services E&I een hechte club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Zo heerst er een informele sfeer en is het management toegankelijk voor jouw vragen en opmerkingen. Voor trainees en junior functies maken we een plan om te groeien en ontwikkelen. En bij zelfstandige techneuten houden we rekening met voorkeuren zoals type locatie, team en specialisatie binnen het vakgebied. We zijn een hecht team met ieder zijn talent, professioneel met korte communicatielijnen.

 

NIET ´GEWOON EEN BAAN´

Wekenlang dezelfde eentonige werkzaamheden tijdens je stage? Wachten tot iemand weer een klusje voor je heeft? Ingezet worden als goedkope inleenkracht? Vegen en koffie halen? Geen denken aan! Als TechHero stagiair binnen SPIE bieden we je de ruimte om mee te kijken in de techniek op één van onze locaties. Je leert het type technische omgeving kennen waarnaar jij op zoek bent. Binnen het team maak je kennis met onze collega’s en je krijgt een beeld van de verschillende functies welke er zijn. Zo kan je je tijdens je stageperiode goed oriënteren om wellicht al te zien waar jouw toekomst ligt!

Tijdens je stageperiode zal je voornamelijk de montagewerkzaamheden uitvoeren. Daarnaast neemt een ervaren techneut collega je mee in technische vraagstukken. En je werkt aan je opdrachten en taken van je opleiding.

SPIE biedt jou de begeleiding. Zo is er een praktijkopleider, een ervaren collega, je leidinggevende en een coördinator die zich allemaal inzetten voor jou. In overleg met jou kijken we naar een plek die het beste past bij jouw situatie!

 

NIET ´GEWOON EEN MEDEWERKER´

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als stagiair in het TechHero traject. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk toon je initiatief en ben je gedreven om kennis te maken met de techniek in jouw vakgebied. Je bent van nature technisch nieuwsgierig en je staat te trappelen om onze ervaren technische collega het hemd van het lijf te vragen. Daarbovenop:

  • Volg je een MBO niveau 3 of 4 opleiding richting Elektrotechniek of Technicus Service en Onderhoud of Maintenance;
  • Vind je het een uitdaging om nieuwe technieken te leren kennen;
  • Is het een pré als je al een stage hebt gedaan in een industriële of technische omgeving.

 

NIET ´GEWOON EEN SET ARBEIDSVOORWAARDEN´

We vragen veel van jou als TechHero stagiair en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we je als Stagiair SPIE Industry E&I op basis van 40 uur per week een stagevergoeding van € 500,00 bruto per maand.

Maar daarnaast bieden we je meer dan alleen een stage binnen SPIE. Mocht je je na je succesvolle stageperiode thuis voelen binnen SPIE, biedt SPIE ook toekomstmogelijkheden. Zo kan SPIE je een volgende stage bieden in een totaal ander vakgebied of je wordt geselecteerd voor ons unieke TechHero programma waarin we jou als talentvolle BBL'er of starter een kans bieden. Een op maat gemaakt traject, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei centraal staat, dat is waar het bij de TechHeroes om draait!

 

GEWOON SOLLICITEREN.

Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone stage bij een gewone werkgever? Solliciteer gewoon direct op deze vacature voor TechHero stagiair in Hoek/Terneuzen.

Heb je vragen? Schakel met Simone van Hemert, Corporate Recruiter via WhatsApp of telefoon 06-57486654 of mail via simone.vanhemert@spie.com.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.