Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Stagesoort:

Leer- / werkplek

Werkervaring


Studierichting:

Techniek, Technische WetenschappenContactgegevens

Bezoekadres:

SPIE Nederland

Innovatieweg 12

4542 NH Hoek

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Simone van Hemert

0031657486654werkenbijspie.nl

Stagenummer:

S202405230004

Solliciteer

BBL Bankwerker / Fitter

SPIE Nederland

Einddatum: zaterdag 17 augustus 2024

BBL Traject Bankwerker/Fitter

“Als TechHero bij SPIE bereik je maximale groei en resultaten in minimale tijd. ”

Ben je op zoek naar een baan waarbij je je kan ontwikkelen tot zelfstandig techneut, dan is het TechHeroes traject iets voor jou!

 

NIET ´GEWOON EEN BEDRIJF´

SPIE brengt het in beweging!

Als TechHero word je opgenomen in een op maat gemaakt programma voor jou. Je werkt mee om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Je start met montagewerkzaamheden om zo de eerste stap naar zelfstandig techneut te maken. Daarna gaan we samen kijken naar jouw groei naar de volgende stap. Als TechHero staat jouw ontwikkeling centraal. We bieden hierbij een goede begeleiding; we volgen jouw voortgang en ondersteunen waar nodig. Zo is er een praktijkopleider, een ervaren collega, je leidinggevende en een coördinator die zich allemaal inzetten voor jou. In overleg met jou kijken we naar een plek die het beste past bij jouw situatie!

Uiteraard zijn trainings- en opleidingsmogelijkheden ook onderdeel van je traject als TechHero. Je volgt zowel interne- als externe opleiding. Tevens hebben we bij SPIE onze eigen praktijkschool, de SPIE Academy.

 

NIET ´GEWOON EEN BAAN´

“Als TechHero bij SPIE bereik je maximale groei en resultaten in minimale tijd. ”

Ben je op zoek naar een baan waarbij je je kan ontwikkelen tot zelfstandig techneut, dan is het TechHeroes traject iets voor jou! TechHeroes is het BBL-traject van SPIE waarin we jou als talentvolle BBL'er of starter de kans van je leven bieden. Een op maat gemaakt traject, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei centraal staat, dat is waar het bij de TechHeroes om draait!

 

NIET ´GEWOON EEN MEDEWERKER´

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als TechHero. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk toon je initiatief, hou je van aanpakken en ben je gedreven om je de techniek in jouw vakgebied eigen te maken. Je bent van nature technisch nieuwsgierig en je staat te trappelen om onze ervaren technische collega het hemd van het lijf te vragen. Als TechHero kun je op meerdere plekken in de regio komen te werken afhankelijk van jouw situatie vinden we de juiste plek. Daarbovenop:

  • Heb je een technische mbo-opleiding afgerond en wil je starten als BBL-er met je mbo niveau 3 of 4 richting Elektrotechniek of Technicus Service en onderhoud;
  • Vind je het een uitdaging om technische problemen op te lossen;
  • Is het een pré als je al enige werkervaring hebt in een industriële of technische omgeving verkregen door bijvoorbeeld een stage.

 

NIET ´GEWOON EEN SET ARBEIDSVOORWAARDEN´

We vragen veel van jou als TechHero en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie als BBL-er SPIE Industry E&I op basis van 40 uur per week:

  • Om te starten een jaarcontract;
  • Een startsalaris passend bij je kennis en werkervaring;
  • Reisuren- en kostenvergoeding of de mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden. Ook privé. En in het buitenland;
  • Een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE meer dan twee derde betaalt. Voor later;
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan;
  • Een winstdelingsregeling;
  • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

 

GEWOON SOLLICITEREN.

Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer gewoon direct op deze vacature voor TechHero BBL-er in Terneuzen.

Heb je vragen? Schakel met Simone van Hemert, Corporate Recruiter via WhatsApp of telefoon 06-57486654 of mail via simone.vanhemert@spie.com.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.