Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Werkervaring

Leer- / werkplek


Studierichting:

Financieel, Administratief, AccountancyContactgegevens

Bezoekadres:

Lacor Riooltechniek B.V.

Ostrea 3

4401PG Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Crista Zwart-Dekker

0113381133www.lacorriooltechniek.nl

Stagenummer:

S202406050001

Solliciteer

Stagiair Debiteurenadministratie

Lacor Riooltechniek B.V.

Einddatum: vrijdag 30 augustus 2024

Wat ga je doen?
Gedurende je stageperiode kijk je mee met onze  afdeling debiteurenadministratie. Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn:

  • Het aanmaken en verzenden van verkoopfacturen, herinneringen en aanmaningen
  • Behandelen van vragen die binnenkomen via telefoon en in de mailbox
  • Het controleren en aanpassen van relatiegegevens
  • Klantcontact naar aanleiding van openstaande posten

 

Een uitdagende stage met een goede mix van operationele werkzaamheden. Je kunt rekenen op een goede begeleiding vanuit de organisatie en is er ruimte om de opdracht binnen jouw schooleisen uit te voeren.


Wie zoeken wij?
Je bent leergierig en geïnteresseerd in de financiële stromen van een grote organisatie. Je bent een echte teamplayer. Je bent analytisch sterk en gaat proactief te werk. Daarnaast ben je nauwkeurig en hebt oog voor de puntjes op de i. Onze stageplek is beschikbaar voor  MBO-studenten in de richting van finance. We bespreken samen de werkzaamheden op basis van jouw niveau. Voor september 2024 bieden wij deze stage aan voor 32-40 uur per week.

 

Wat krijg je daarvoor terug?
Je krijgt ervaring in debiteuren binnen onze organisatie. Je krijgt een uitdagende stage en maakt kennis met alle processen rondom debiteuren. Je leert systemen te gebruiken, beschrijven en waar mogelijk ook in te adviseren. Je krijgt een stagevergoeding en (een deel van) jouw reiskosten vergoed. Van ons krijg je goede begeleiding vanuit de afdeling. Een uitstekende basis voor de rest van jouw loopbaan!

 

Over Lacor Riooltechniek

Bij Lacor Riooltechniek, met een geschiedenis van meer dan 25 jaar, hebben we ons ontwikkeld tot een klantvriendelijke, maatschappelijk betrokken en innovatieve organisatie. Ons klantenbestand omvat particulieren, woningbouwcoöperaties en (semi-)overheidsinstanties. Onze werkwijze is gedurende al die jaren hetzelfde gebleven: direct, open en persoonlijk betrokken. Dit zorgt voor een aangename werkomgeving. Je komt terecht in een hecht team van collega’s die een passie hebben voor hun vak. De communicatielijnen binnen Lacor zijn kort, de arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en er is veel aandacht voor jouw individuele behoeften.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.