Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Stagesoort:

Werkervaring


Studierichting:

Personeel, Organisatie, HRContactgegevens

Adres:

Cargill B.V.

Westkade 115

4551 LA Sas van Gent

Nederland


Postadres:

Postbus 9

4550 AA Sas van Gent

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Manon Riphagen

0115-459000www.cargill.nl

Stagenummer:

S202406240001

Solliciteer

HR meewerkstage

Cargill B.V. - Sas van Gent

Einddatum: woensdag 24 juli 2024

Hey toekomstige HR-professional!

Stap binnen bij één van de grootste familiebedrijven ter wereld, waar we trots zijn op het feit dat maar liefst 80% van jouw boodschappen uit de supermarkt een Cargill product bevat. Bij ons draait het om meer dan alleen cijfers: we verwerken maïs en tarwe tot zetmeel, glucose en ethanol met oog voor kwaliteit én duurzaamheid. Maar daar stopt het niet. Bij Cargill staan inclusie, diversiteit en respect voor onze natuurlijke bronnen centraal. We zijn een hecht team, dat niet alleen streeft naar het leveren van hoogwaardige producten, maar ook naar een betere wereld.

 

Wij hebben het komende schooljaar weer plek voor een HR stagiair(e).

 

Voordat ik begon, had ik nog geen idee wat ik echt leuk vond binnen HR. Nu, door deze stage, heb ik mijn passie gevonden en weet ik precies waar ik in de toekomst naartoe wil. Dankzij mijn stage heb ik samengewerkt met geweldige organisaties zoals Scalda, DOW, Elke regio telt!, Onbegrensd Zeeuws Vlaanderen en nog veel meer. Dit heeft mijn professionele netwerk en inzichten enorm vergroot. Als huidige stagiair kan ik je verzekeren dat dit een ervaring is die je niet wilt missen!’ – Jarne Oosthof, HR stagiair

 

Wat wij bieden:

  • Uitstekende begeleiding: Onze ervaren HR-professionals staan klaar om je te ondersteunen en te coachen, zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.
  • Netwerkuitbreiding: Leg waardevolle contacten door samen te werken met verschillende afdelingen en externe partners. De contacten die je tijdens deze stage legt kunnen je helpen gedurende je loopbaan.
  • Inzicht in HR-werkzaamheden: Wij snappen dat het moeilijk is, om nu al te weten wat je interessant vindt of wat je later wilt doen. Daarom bieden wij je de kans om je zoveel mogelijk te oriënteren binnen de HR-werkzaamheden.
  • Aantrekkelijke voorwaarden: Naast een mooie stagevergoeding krijg je persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s), een laptop en de mogelijkheid om in overleg thuis te werken.
  • Toegang tot seminars en externe projecten: Hierbij krijg je een kijkje achter de schermen, vergroot je kennis en draag je actief bij aan initiatieven met een echte impact.

 

Wat wij zoeken:

  • Leergierigheid: Je bent op zoek naar nieuwe kennis en inzichten.
  • Open voor uitdagingen: Je bent klaar om uit je comfortzone te stappen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
  • Sociale vaardigheden: Je houdt van communiceren en samenwerken met anderen.
  • Ambitie: Je neemt initiatief en bent gedreven om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen.
  • Klantgedrevenheid: Je begrijpt de behoeften van zowel interne als externe klanten en zoekt actief naar oplossingen om aan hun verwachtingen te voldoen.

 

Let's grow together!

 

Reageren?
Klinkt dit als jouw perfecte stageplek? Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.