Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Schouwen-Duiveland


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek


Studierichting:

Commercieel, Verkoop

Communicatie, Marketing

Economie, Bedrijfseconomie

Management, Bedrijfskunde, AdviesContactgegevens

Bezoekadres:

YourSurprise

Industrieweg 46

4301 RS Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Chris van der Wel

0111-712465www.yoursurprise.nl

Stagenummer:

S20180509003

Solliciteer

Stagiair(e) Commercieel

YourSurprise - Industrieweg 46, Zierikzee

Einddatum: woensdag 29 juli 2020

Stagiair(e) Commercieel

Het E-Commerce team zorgt ervoor dat een steeds groter publiek ons weet te vinden. Dat doen we onder andere door onze websites zo goed mogelijk vindbaar te maken op zoekmachines, leuke nieuwsbrieven te versturen en gave acties te bedenken. Daar worden wij en jij blij van!

Stage lopen bij het gaafste bedrijf van Nederland!

Ben je op zoek naar een stage en wil je tegelijkertijd een kijkje nemen achter de schermen bij het gaafste bedrijf van Nederland? Lees dan snel verder!

Vind je het leuk om ons bekender te maken?

YourSurprise is het aanspreekpunt voor consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een uniek geschenk. Aan jou de taak om voor de B2C en/of B2B klanten op zoek te gaan naar nieuwe markten, klanten, concurrenten, kansen, concepten en acties. Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid jouw voorstellen uit te werken, te onderzoeken en vaak zelfs te implementeren. Zo weet je gelijk dat wij iets doen met jouw advies! In samenspraak met jou maken we graag een passende opdracht en zorgen we voor een leuke meewerkstage.

Ben jij open, energiek, creatief, enthousiast, flexibel, zelfstandig en heb je ook gevoel voor humor? Heb je een passie voor nieuwe media en online marketing? Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor deze stage!

Dat klinkt wel gaaf…

Dat is het ook! Onze ambities liegen er niet om: 2x zoveel omzet als in 2018. Jij draagt bij aan dit commerciële succes door voor de beste onderzoeken te zorgen en nieuwe klanten binnen te halen!

Je groeit mee.

Onze filosofie is: het kan altijd beter. We houden van mensen met een frisse kijk op zaken. Jouw uitdaging is om out of the box te denken en innovatief durven zijn! Hiermee zorg je samen met de rest van het e-commerce team ervoor dat we nog bekender worden in binnen- en buitenland.

Over je stage

 • Interessante stageplaats in snel groeiend innovatief bedrijf;
 • Leuk team van jonge en hoogopgeleide medewerkers;
 • Goede begeleiding door een team van professionals;
 • Mogelijkheid tot marktonderzoeken en concurrentie analyses;
 • Het vergaren van inhoudelijke kennis;
 • Meewerken bij een uniek bedrijf;
 • Een stagevergoeding.

Over jou

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een commerciële opleiding;
 • Passie voor nieuwe media en sales;
 • Pro-actieve en resultaatgerichte instelling;
 • Teamplayer en in staat om mensen te enthousiasmeren;
 • Zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent zelfstandig, leergierig en flexibel. Daarnaast ben je bereid verantwoordelijkheid te nemen;
 • Hands-on mentaliteit is een must.
 
We aim for the moon

Wat in 2005 begon met gepersonaliseerde liedjes op een zolderkamer is uitgegroeid tot de grootste online cadeaushop voor gepersonaliseerde cadeaus. Met een assortiment van meer dan 1500 cadeaus vind je bij ons altijd een toffe verrassing voor iedere gelegenheid. We zijn hard op weg de wereld te veroveren! Op dit moment is YourSurprise actief in meer dan tien landen en voorzien we onze klanten, particulier of zakelijk, van de allermooiste cadeaus met naam, foto en/of logo. Onze cadeaus maken momenten bijzonderder en laten onze klanten zichzelf en anderen speciaal voelen. Dit is voor ons de motivatie om met een waanzinnig team aan professionals de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Het YourSurprise hoofdkwartier

Vanuit het bruisende Zierikzee doen we alles zelf! Cadeaus ontwikkelen, designs maken, inkoop, maar ook productie, marketing, IT en klantenservice. Een toffe en inspirerende werkplek dus!

Ben jij een YourSurprise-er in spe?

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze professionals met een gedeelde passie om mensen over de hele wereld te verrassen. Bij YourSurprise is iedere dag anders en werken we samen aan het allerbeste resultaat. Je komt terecht in een bonte verzameling van 160+ YourSurprise-ers, met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar. Bij ons is iedereen gelijk, maar toch helemaal uniek. Je krijgt dagelijks de kans het beste uit jezelf te halen, je creativiteit de vrije loop te laten en ons te verrassen met jouw geniale ingevingen. Maar flexibiliteit is ook belangrijk, want YourSurprise groeit zo snel dat jouw functie kan uitbreiden of veranderen omdat jouw team groter wordt. Dit zorgt er ook voor dat jij zelf de touwtjes in handen hebt om jouw droombaan te creëren. Dat klinkt toch als een feestje? En dan hebben we het nog niet eens over de legendarische bedrijfsfeestjes en de allerliefste kantoorhond van de wereld gehad!