Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

HBO


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek


Studierichting:

Grafische Vormgeving


Regio:

Schouwen-Duiveland


Contactgegevens

Bezoekadres:

YourSurprise

Industrieweg 46

4301 RS Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Chris van der Wel

0111-712465www.yoursurprise.nl

Stagenummer:

S20180509004

Stagiair(e) Vormgeving

YourSurprise - Industrieweg 46, Zierikzee

Einddatum: zondag 26 mei 2019

Stagiair(e) Vormgeving

Door ons Products & Design team worden alle nieuwe cadeaus netjes geplaatst op onze websites. Dit is namelijk het team dat ervoor zorgt dat er nieuwe cadeaus verkocht kunnen worden. Daar worden wij en jij blij van!

Stage lopen bij het gaafste bedrijf van Nederland!

Ben je op zoek naar een stage en wil je tegelijkertijd een kijkje nemen achter de schermen bij het gaafste bedrijf van Nederland? Lees dan snel verder!

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en te ontwerpen?

We zijn altijd op zoek naar een enthousiaste Stagiair(e) Vormgeving. Ben jij open, energiek, creatief (uiteraard!), enthousiast, flexibel, zelfstandig en heb je ook gevoel voor humor? Ben je vertrouwd met Photoshop, Indesign Illustrator en Flash? Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor deze stage!

Dat klinkt wel gaaf…

Dat is het ook! Onze ambities liegen er niet om: 2 x zoveel omzet als in 2018. Jij draagt je steentje bij aan dit succes door de meest uiteenlopende aanvragen van je collega’s, consumenten en zakelijke opdrachtgevers op een zo creatief mogelijke manier aan te vliegen.

Je groeit mee.

Onze filosofie is: het kan altijd beter. We houden van mensen met een frisse kijk op zaken. Jouw uitdaging is om supergave, vernieuwende ontwerpen te bedenken van ondersteunend beeldmateriaal, het vormgeven van actie-websites en advertenties. Ook kun jij jouw ontwerpen toevoegen aan de database waar klanten uit kunnen kiezen voor het opmaken van een cadeau. Zo kan het dus zomaar zijn dat jij jouw ontwerp nog vaak terug zal zien op de leukste cadeaus, overal ter wereld!

Over je stage

 • Interessante stageplaats in snel groeiend innovatief bedrijf;
 • Leuk team van jonge en hoogopgeleide medewerkers;
 • Goede begeleiding door een team van professionals;
 • Het vergaren van inhoudelijke kennis;
 • Een uitdagende en unieke stageplaats;
 • Meewerken bij een uniek bedrijf;
 • Een stagevergoeding.

Over jou

 • Je bent een grafisch student(e) en hebt kennis van de gevraagde programma's;
 • Je bent zelfstandig, leergierig en flexibel;
 • Je hebt er geen probleem mee om je verantwoordelijkheid te nemen;
 • Je bent creatief en niet bang om met nieuwe ideeën te komen;
 • Je werkt graag in teamverband.
 
We aim for the moon

Wat in 2005 begon met gepersonaliseerde liedjes op een zolderkamer is uitgegroeid tot de grootste online cadeaushop voor gepersonaliseerde cadeaus. Met een assortiment van meer dan 1500 cadeaus vind je bij ons altijd een toffe verrassing voor iedere gelegenheid. We zijn hard op weg de wereld te veroveren! Op dit moment is YourSurprise actief in meer dan tien landen en voorzien we onze klanten, particulier of zakelijk, van de allermooiste cadeaus met naam, foto en/of logo. Onze cadeaus maken momenten bijzonderder en laten onze klanten zichzelf en anderen speciaal voelen. Dit is voor ons de motivatie om met een waanzinnig team aan professionals de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Het YourSurprise hoofdkwartier

Vanuit het bruisende Zierikzee doen we alles zelf! Cadeaus ontwikkelen, designs maken, inkoop, maar ook productie, marketing, IT en klantenservice. Een toffe en inspirerende werkplek dus!

Ben jij een YourSurprise-er in spe?

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze professionals met een gedeelde passie om mensen over de hele wereld te verrassen. Bij YourSurprise is iedere dag anders en werken we samen aan het allerbeste resultaat. Je komt terecht in een bonte verzameling van 160+ YourSurprise-ers, met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar. Bij ons is iedereen gelijk, maar toch helemaal uniek. Je krijgt dagelijks de kans het beste uit jezelf te halen, je creativiteit de vrije loop te laten en ons te verrassen met jouw geniale ingevingen. Maar flexibiliteit is ook belangrijk, want YourSurprise groeit zo snel dat jouw functie kan uitbreiden of veranderen omdat jouw team groter wordt. Dit zorgt er ook voor dat jij zelf de touwtjes in handen hebt om jouw droombaan te creëren. Dat klinkt toch als een feestje? En dan hebben we het nog niet eens over de legendarische bedrijfsfeestjes en de allerliefste kantoorhond van de wereld gehad!