Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

Overig


Stagesoort:

Leer- / werkplek


Studierichting:

Communicatie, Marketing

Grafische Vormgeving


Regio:

Walcheren


Contactgegevens

Bezoekadres:

Bomont

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Nathalie Larivière

0118-586410www.bomont.nl

Stagenummer:

S20181113004

Stagiair(e) Grafisch vormgeven

Bomont

Einddatum: zaterdag 12 januari 2019

Als stagiair(e) Grafisch Vormgeving kom je terecht op de afdeling Marketing & Communicatie/E-Commerce. Je krijgt hier de mogelijkheid om een creatieve invulling te geven aan diverse marketing-/communicatieuitingen van Bomont en het ontwikkelen van leuke interactieve content voor ons social media kanaal. Als grafische stagiair(e) lopen je werkzaamheden uiteen van het verbeteren van de instore communicatie, het ontwikkelen van diverse advertenties en het creëren van grafische uitingen op onze webshop www.bomont.nl tot het bieden van ondersteuning bij het creëren van het Bomont magazine. Kortom, een uitdagende en veelzijdige stageperiode voor jou!

Het HQ van Bomont is gevestigd in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als volwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je vele taken oppakken.

Wij zoeken jou!

Wij maken graag kennis met enthousiaste studenten die binnen het volgende profiel passen:

  • MBO / HBO opleiding richting Grafisch Vormgeven/Ontwerp & Design/Communicatie & Media Design;
  • Kennis en beheersing van de Adobe programma’s Photoshop, InDesign en Illustrator;
  • Creatief en proactief;
  • Bewaken van de Bomont huisstijl;
  • Commerciële instelling;
  • Zelfstandig, maar ook een teamplayer;
  • Nauwkeurig;
  • Sociaal en communicatief vaardig;

Bomont is een sterk groeiend en toonaangevend modebedrijf met 9 inspirerende en gezellige winkels en een webshop. De winkels en de webshop bieden een ruime keuze en een zeer gevarieerd aanbod producten en merken op het gebied van fashion en living voor het hele gezin. Een hoge mate van service en betrokkenheid is iets wat onze medewerkers dagelijks met veel passie en plezier uitstralen en dat waarderen onze klanten enorm.

Herkenbare passie
Bomont is een modebedrijf met passie. Dagelijks werken tientallen enthousiaste medewerkers nauw samen om hét modebedrijf van Nederland te worden. Die teamspirit en energie herken je meteen in onze winkels en online door een warme, gezellige sfeer en het gevoel dat je altijd welkom bent. We doen hiervoor onze uiterste best, elke dag opnieuw!

Contact
Is een stage bij Bomont echt iets voor jou? Solliciteer dan snel! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar: stageplaats@bomont.nl t.a.v. N. Larivière of klik op de sollicitatiebutton. Succes!

Telefonische acquisitie n.a.v. een sollicitatie wordt niet op prijs gesteld