Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Mariapolderseweg 1

4493 PH Kamperland

Nederland


Postadres:

Postbus 12

4493 ZG Kamperland

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S20190129001

HR Stagiair(e) Stagebureau en trainingen

Roompot Vakanties

Einddatum: zaterdag 30 maart 2019

Jouw functie in het kort 

Jij ondersteunt het stagebureau van Roompot Vakanties en helpt mee met het organiseren van de trainingen bij Roompot Vakanties.
Wat ga je doen? 

De afdeling HR is een frisse en dynamische afdeling binnen Roompot Vakanties en houdt zich bezig met alle HR gerelateerde zaken van onze sterk groeiende organisatie. De HR afdeling kent de volgende vakgebieden: werving & selectie, trainingen & opleidingen en personeelsbeleid. Samen met jou werken we verder aan het optimaliseren van de HR processen.

Als Stagiair(e) Stagebureau en trainingen kom je te werken op de HR afdeling. Jij zal je bezig houden met de werving, selectie en plaatsing van de ruim 500 stagiaires op de vakantieparken en hoofdkantoren. Daarnaast help je mee in het plannen en organiseren van de trainingen voor stagiaires. Voor het regelen van deze trainingen heb je echte organisatieskills nodig. Tijdens je stage mag jij helpen met het plannen van A tot Z en ontwikkel jij deze skills. 

Wat vragen wij van jou? 
  • Je volgt een hbo opleiding (bij voorkeur HRM)
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Accuraat en zelfstandig kunnen werken
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Bij voorkeur eigen vervoer
Wat krijg jij daarvoor terug? 
  • Een leerzame en leuke meewerkstage
  • Stage- en reiskostenvergoeding
  • Intensieve begeleiding
  • Leuke voordelen en kortingen op onze parken zoals: gratis zwemmen, bowlen, squashen en diverse kortingen op het boeken van een vakantie, de wellness en in de horeca van al onze Roompotparken.
Roompot Spirit 
Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige, collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te bieden is het hard werken en hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook mag genieten van de extra voordelen. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, een gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik maken van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.