Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Regio:

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Leer- / werkplek


Studierichting:

Communicatie, Marketing


Opleidingsniveau:

HBO


Contactgegevens

Bezoekadres:

The Work Zone

Edisonweg 51a

4382 NV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Amber Liesting

0118-479207www.theworkzone.nl

Stagenummer:

S20190205003

Stage Communicatie Medewerker

The Work Zone

Einddatum: zondag 31 maart 2019

LMG is een full service reclame en organisatiebureau dat is gevestigd in het (winkel)centrum van Goes. Direct bij het NS station. Je komt samen te werken in een jong en enthousiast team van 12 mensen. Kijk maar op www.lmg.nl  en zie hoe wij eruit zien. LMG is al 15 jaar een reclamebureau, maar sinds 2010 ook organisatiebureau.

Om het reclamebureau te onderscheiden van de evenementensector organiseert LMG verschillende grote evenementen. De twee grootsten zijn Contacta: hét grootste zakelijk netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen (6, 7 en 8 november ’18 en 25.000 bezoekers) en Horecabeurs Goes: Dé vakbeurs van het Zuidwesten voor professionals uit de horeca, recreatie en toerisme (18 en 19 maart ’19 en 8.000 bezoekers). Beide worden gehouden in de Zeelandhallen.

Tijdens je stageperiode werk je mee met het tot een succes maken van deze twee evenementen in de aanloop en tijdens het evenement zelf. Je biedt ondersteuning in het bedenken en zelf verder verwerken van diverse content voor de social mediakanalen, nieuwsbrieven en websites.

Ook kan je door middel van data en nieuwsbrief segmentatie heldere conclusies trekken , heb je contact met deelnemers (ondernemend Zeeland) en verzorg je diverse campagnes. Tijdens de eventdagen wordt je compleet betrokken bij de organisatie en het hoofdprogramma van sprekers, workshop en matchmaking. Super leerzaam!

Voor diverse klanten en opdrachten vanuit het bureau wordt ook je inzet gevraagd. Alle facetten van een compleet bureau komen dan aan de orde. We vinden het vooral goed, als je zelf nieuwe dingen wilt doen vanuit je enthousiasme! Je talenten willen we ontdekken en inzetten. Maar ook je zwakke puntjes willen we graag samen met je oppakken om je zelfverzekerder maken.   

Ben jij die vlotte doorpakker, die in een korte tijd heel veel wilt ontdekken? Wil jij na je stage een goed overzicht hebben van wat Zeeland jou kan bieden bij toekomstige keuzes?

Kom lekker bij ons op gesprek om de sfeer bij ons te proeven!

Functie-eisen

  • Enthousiast, doorzetter, representatief, goed in Nederlandse taal, goed gevoel voor commercieel interessant schrijven en content, groter geheel kunnen zien en een sterke persoonlijkheid.
  • Talenkennis: Nederlands
  • Rijbewijs: geen noodzaak

Bijzonderheden

Overige informatie:


Belangstelling?

Heb jij interesse in deze stage, stuur dan je sollicitatie, samen met je CV via e-mail naar Stefan Waasdorp van The Work Zone, stefan@theworkzone.nl