Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

HBO


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek


Studierichting:

Communicatie, Marketing

Grafische Vormgeving


Regio:

Zuid-Beveland


Contactgegevens

Adres:

LuxImprove B.V.

Weihoek 10D

4416PX Kruiningen

Nederland


Postadres:

Weihoek 10D

4416PX Kruiningen

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Marketing

0113 60 31 18www.luximprove.com

Stagenummer:

S20190225001

Stage DTP/Design/Grafische vormgeving

LuxImprove B.V. - Kruiningen

Einddatum: vrijdag 26 april 2019

LuxImprove is de merkonafhankelijke B2B specialist voor professionele led verlichting. Met ons team bestaande uit ruim 20 experts realiseren we - in goede samenwerking met onze elektro installatie partners, bouwadviseurs en architecten - projecten in de Benelux op het gebied van utiliteit, zorg, industrie, retail, horeca, kantoren, sportaccommodaties, parkeerfaciliteiten en magazijnen.

 

Een dag bij LuxImprove

Je komt om 08:30uur binnen op kantoor om te starten met een goede bak koffie. Je zet je computer aan en kijkt in ons managementsysteem welke taken er voor vandaag op het programma staan. Je maakt voor jezelf een planning zodat je qua tijd niet in de problemen komt. Wat je ziet is dat er een Lichtadvies opgemaakt moet worden en dat er om 09:30 uur een afspraak staat om een project te fotograferen. Daarnaast heb je in de middag een afspraak met de commercieel directeur om een kort filmpje op te nemen waarin hij een nieuw product gaat presenteren. Je stapt in één van de LuxImprove auto’s en gaat richting de eerste afspraak om foto’s te nemen van een afgerond project. Wanneer je van iedere lamp een shot hebt rijd je terug naar kantoor waar je de foto’s nog moet editen. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is het 12:30uur: Tijd voor lunch! Je eet gezellig samen met je collega’s in de kantine waarmee je je wilde verhalen van het afgelopen weekend deelt (of je houdt ze lekker voor je). Nog even snel tafeltennissen en we kunnen er weer tegenaan. Je start de middag met het maken van het lichtadvies waarmee je ongeveer een uur bezig bent. Dat komt goed uit want om 14:00 uur heb je met de commercieel directeur afgesproken het presentatiefilmpje op te nemen. Wanneer alles op tape staat, start je met het editen van de video. Door je kennis van video-editing is dit uiteraard geen probleem. Om 17:00 uur is de werkdag voorbij en ga je met een voldaan gevoel naar huis.          

 

Profielschets

Als stagiair grafisch vormgever binnen LuxImprove heb je best wat verantwoordelijkheid. Door jou inmiddels opgebouwde kennis in Photoshop, InDesign en video-editing ben je uiteraard niet bang meer voor een uitdaging. Je geeft ook graag je mening over hoe jij denkt dat iets het beste is. Uiteindelijk zal je je ideeën moeten kunnen verdedigen wanneer je met de marketingafdeling aan het sparren bent over de door jou aangeleverde ontwerpen. Door je pro-actieve houding kom je zelf ook met geniale ideeën die bijdragen aan een positieve uitstraling van LuxImprove.

 

Profiel eisen

 • MBO/HBO in een grafische richting
 • Kennis van Adobe Photoshop CC, Illustrator CC en InDesign CC
 • Kennis van sociale en digitale media
 • Kennis van video-editing
 • Stressbestendig en zelfstandig
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • In het bezit van een rijbewijs B? Helemaal top!

 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een leuke stagevergoeding
 • Veel leer- en ontwikkelingsmomenten
 • Veel verantwoordelijkheid
 • De kans om tafeltennis- of FIFA-koning te worden van LuxImprove
 • Heerlijke snacks op de vrijdag

 

Vind je het na het lezen van deze tekst nog steeds leuk en uitdagend je stage bij LuxImprove te doen? Twijfel dan zeker niet om te solliciteren. Stuur je CV en motivatiebrief naar marketing@luximprove.com.