Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Stagesoort:

Leer- / werkplek

Afstudeer

Werkervaring


Opleidingsniveau:

HBO


Studierichting:

Landbouw, Natuurlijke Omgeving

Natuurwetenschappen, Chemie


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Noord-Beveland

Schouwen-Duiveland


Contactgegevens

Adres:

Indaver Nederland

Polenweg 4

4455 SX Nieuwdorp

Nederland


Postadres:

Postbus 44

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Kristine Konings

0113-676721www.indaver.nl

Stagenummer:

S20190312001

Stage Waterzuivering

Indaver Nederland

Einddatum: donderdag 11 april 2019

Duurzaam en integraal afvalbeheer, dat is waar Indaver voor staat. Als bedrijf combineren we hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde. We zijn steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Aan tal van bedrijven en openbare besturen bieden wij een oplossing op maat. Indaver groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. Onze groep bestaat momenteel uit meer dan 1600 medewerkers.

Op de locatie Hoek, Terneuzen beschikt Indaver Industrial Waste Services (IWS) over een volledige dienstverlening voor tankcleaning en de reiniging van procesapparatuur. Daarnaast is er ook een gespecialiseerde waterzuiveringsinstallatie waar het afvalwater wordt verwerkt.

Ter verbetering van deze waterzuiveringsinstallatie en een verdere verwijdering van specifieke componenten, alsook het hergebruik van het gezuiverd water op onze eigen site, onderzoeken we de mogelijkheid voor een extra nabehandeling. In het kader hiervan bieden we een stageopdracht aan.

Tijdens je stageopdracht onderzoek je zowel de technische haalbaarheid voor de extra nabehandelingstechniek op het afvalwater (focus op omgekeerde osmose). Je houdt hierbij eveneens rekening met het economische aspect. Je doet marktonderzoek en neemt contact op met mogelijke leveranciers. Je overlegt intern de verschillende pistes met alle betrokken partijen. Afhankelijk van de duur van je stage wordt je betrokken bij de implementatie van het project.

Ben jij onze ideale kandidaat?

  • Je volgt een masteropleiding Biotechnology, Bio-ingenieur (optie chemie of milieu) of een specialisatie omtrent waterbeheer.
  • Je hebt een goede basiskennis omtrent waterzuivering.
  • Je bent zelfstandig, ondernemend en analytisch.
  • Je kan je minimaal 4 weken vrij maken voor een stage te Terneuzen.

Aanbod

Je komt terecht in een boeiend, hoogtechnologisch bedrijf waar je een veelzijdige stage kan doen in een dynamische en afwisselende omgeving.