Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Stagesoort:

Leer- / werkplek

Werkervaring


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Noord-Beveland

Schouwen-Duiveland


Studierichting:

Commercieel, Verkoop

Economie, Bedrijfseconomie

Overig


Contactgegevens

Adres:

Esprit Zeeland

Markt 73

4331 LL Middelburg

Nederland


Postadres:

Markt 73

4331 LL Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Bob van Lingen

0118674700www.esprit-zeeland.nl

Stagenummer:

S20190318001

stagiaires

Esprit Zeeland

Einddatum: vrijdag 17 mei 2019

In onze ESPRIT winkel in Middelburg, Renesse, Goes (BOL) & Sluis (BOL & BBL) hebben wij plaats voor gemotiveerde & leergierige STAGIAIRES.

Van onze stagiaires verwachten we op de eerste plaats een frisse blik en passie voor het vak van medewerker in de kledingdetailhandel. Daarnaast ben je enthousiast over het merk Esprit en draag je dat ook uit.

Je haalt veel plezier uit het feit dat je veel praktijkervaring opdoet en dat je samenwerkt met collega’s met veel kennis van het vak. Als stagiaire draai je met de nodige begeleiding & sturing volledig mee in de bezetting en wordt je gezien & behandeld als een volwaardig lid van het team. Je opleidingsniveau of leerjaar maar ook je persoonlijke instelling bepaalt daarna op welke zaken we dieper kunnen ingaan.

Zin in een stage bij Esprit? Laat dan hier je gegevens achter of stuur je CV plus motivatiebrief met recente pasfoto naar: contact@esprit-zeeland.nl 

Geef duidelijk aan of je solliciteert naar een plaats in Middelburg, Renesse, Goes of in Sluis.                                       www.esprit-zeeland.nl