Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Stagesoort:

Leer- / werkplek


Studierichting:

Grafische Vormgeving


Regio:

Walcheren


Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Contactgegevens

Bezoekadres:

Bomont

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Nathalie Larivière

0118-586410www.bomont.nl

Stagenummer:

S20190322002

Stage Grafisch Vormgever

Bomont

Einddatum: vrijdag 27 september 2019

Als stagiair(e) Grafisch Vormgever kom je terecht op de afdeling Marketing & Communicatie / E-commerce. Je krijgt hier de mogelijkheid om een creatieve invulling te geven aan diverse marketing- / communicatie uitingen van Bomont en het ontwerpen van leuke interactieve content voor Facebook en Instagram. Als grafische stagiair(e) lopen je werkzaamheden uiteen van het verbeteren van instore communicatie, het ontwikkelen van diverse advertenties en het creëren van grafische uitingen op onze webshop www.bomont.nl tot het bieden van ondersteuning bij het maken van het Bomont magazine. Kortom, een uitdagende en veelzijdige stageperiode voor jou!

Het HQ van Bomont is gevestigd in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als volwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je vele taken zelfstandig oppakken.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een grafisch gerelateerde opleiding;
  • Kennis en beheersing van de Adobe programma’s; Indesign, Photoshop en Illustrator;
  • Je bent creatief, nauwkeurig en proactief;
  • Je kent de huisstijl van Bomont en weet dit te vertalen in grafische uitingen;
  • Je hebt een commerciële instelling;
  • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband werken;
  • Je hebt affiniteit met mode en lifestyle;

Bomont groeit, groei jij met ons mee? Je zal jezelf niet snel vervelen in onze dynamische organisatie! We veranderen namelijk continu. Dat zorgt natuurlijk wel voor een hoge werkdruk. Ben je flexibel ingesteld, is niets voor jou te gek en ben je lekker enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het leuke van een groeiende organisatie is dat er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën! Denk jij dat we het beter kunnen doen?

Het Bomont team bestaat uit meer dan tweehonderd fantastische, passievolle en heel enthousiaste collega’s. Met elkaar maken we zoveel mogelijk klanten blij met onze mooie producten en verrassende service. We durven risico’s te nemen en streven naar het beste resultaat.

Je krijgt de kans om werkervaring op te doen bij een snel groeiende organisatie, de mogelijkheid om veel te leren en om jouw CV een boost te geven. Daarnaast kom je in een team terecht met gezellige collega’s die graag samen met jou borrelen op leuke personeelsfeestjes! Nog steeds enthousiast? Solliciteer dan snel!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld