Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Stagesoort:

Leer- / werkplek


Studierichting:

Communicatie, Marketing


Regio:

Walcheren


Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Contactgegevens

Bezoekadres:

Bomont

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Nathalie Larivière

0118-586410www.bomont.nl

Stagenummer:

S20190322003

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Bomont

Einddatum: dinsdag 21 mei 2019

Op de afdeling Marketing & Communicatie lopen je werkzaamheden uiteen van het organiseren van interne en externe evenementen, zoals VIP-avonden, modeshows en ons jaarlijkse personeelsuitje, het verzamelen en ontwikkelen van leuke interactieve content voor Facebook en Instagram tot het opvragen van offertes, het schrijven van sterke teksten en het bedenken van ludieke acties. Op de afdeling Marketing & Communicatie wordt gewerkt met grafische programma’s zoals Indesign en Photoshop. Het leuke is: Bomont creeert al haar uitingen zelf. Kortom, een uitdagende en veelzijdige stageperiode voor jou!

Het HQ van Bomont is gevestigd in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als volwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je vele taken zelfstandig oppakken.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een Commerciële of Marketing & Communicatie gerelateerde opleiding;
  • Je bent ambitieus, leergierig en collegiaal;
  • Je weet van aanpakken en bent stressbestendig;
  • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband werken;
  • Je hebt affiniteit met plannen en organiseren;
  • Je hebt affiniteit met mode en lifestyle;
  • De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen;

Bomont groeit, groei jij met ons mee? Je zal jezelf niet snel vervelen in onze dynamische organisatie! We veranderen namelijk continu. Dat zorgt natuurlijk wel voor een hoge werkdruk. Ben je flexibel ingesteld, is niets voor jou te gek en ben je lekker enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het leuke van een groeiende organisatie is dat er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën! Denk jij dat we het beter kunnen doen?

Het Bomont team bestaat uit meer dan tweehonderd fantastische, passievolle en heel enthousiaste collega’s. Met elkaar maken we zoveel mogelijk klanten blij met onze mooie producten en verrassende service. We durven risico’s te nemen en streven naar het beste resultaat.

Je krijgt de kans om werkervaring op te doen bij een snel groeiende organisatie, de mogelijkheid om veel te leren en om jouw CV een boost te geven. Daarnaast kom je in een team terecht met gezellige collega’s die graag samen met jou borrelen op leuke personeelsfeestjes! Nog steeds enthousiast? Solliciteer dan snel!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld