Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek

Vakantiebaan

Werkervaring


Studierichting:

Commercieel, Verkoop

Communicatie, Marketing

Dienstverlening

Distributie, Transport, Logistiek

Economie, Bedrijfseconomie

Horeca, Toerisme, Facilitair

Management, Bedrijfskunde, Advies

Personeel, Organisatie, HR

Sport, Beweging

Voeding


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Noord-Beveland

Schouwen-Duiveland

Tholen & St. Philipsland


Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Mariapolderseweg 1

4493 PH Kamperland

Nederland


Postadres:

Postbus 12

4493 ZG Kamperland

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S20190511001

Diverse stageplaatsen bij Roompot Vakanties

Roompot Vakanties - Roompot

Einddatum: woensdag 10 juli 2019

STAGE BIJ ROOMPOT

Roompot Vakanties is één van de grootste werkgevers van Zeeland en op dit moment één van de grootste vakantieaanbieders in Nederland, maar groeit ook buiten Nederland. Roompot Vakanties onderscheidt zich doordat alle parken een eigen identiteit en specifieke sfeer uitstralen.

Wij werven op dit moment voor 29 Roompot Parken, waaronder 2 parken in Duitsland. Genoeg keus dus om een stageplaats te vinden die bij jou past! 

Ben jij het talent dat wij zoeken en wil je stage lopen bij ons? Bekijk de verschillende stages via werkenbijroompot.nl/vacatures/stage en reageer!

Of ga direct naar de link voor de sollicitatieformulieren hier:

Leisure / Sport & Bewegen / Animatie: SOLLICITEER HIER

Travel / Front-Office: SOLLICITEER HIER

Facilitair / Service / Dienstverlening: SOLLICITEER HIER 

Horeca: SOLLICITEER HIER

Hbo stages: zoek de juiste vacature op onze vacaturepagina. Kan je deze niet vinden? Stuur ons dan een e-mail naar stage@roompot.nl. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen!

https://www.werkenbijroompot.nl/vacatures/stage

Vragen?

Vragen over onze stageplaatsen? Bel dan naar onze HR afdeling via 0113 820781 of stuur ons een e-mail naar hr@roompot.nl.

Roompot spirit

Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te verzorgen is het hard werken maar hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook kunt genieten van de extra voordeeltjes. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.

 

Waarom stage lopen bij Roompot Vakanties?
Afhankelijk van je niveau en leerjaar kun jij bij ons van alles leren. Samen met jou kijken we welke werkzaamheden je wilt leren of welke je wilt verbeteren tijdens je stage, een stage op maat dus!
 
Andere redenen
•           Training for free
•           Erkend leerbedrijf via S-BB
•           'Buitenlands' stagegevoel
•           Salaris € 325,- per maand
•           Begeleidend leren (online Stagevolg Systeem)
•           Mogelijkheid om intern te overnachten
•           Stijlvolle Roompot outfit(s)
•           Kans op een baan! (mits we een goede match blijken ;-))
 
De procedures
De procedure voor hbo stagiaires
Solliciteren kan via de vacatures. Staat er geen passende vacature voor jou tussen? Stuur ons dan een e-mail naar stage@roompot.nl. Wij gaan dan kijken of er wellicht een stagemogelijkheid is voor jou! Als jouw sollicitatie binnen is zullen wij deze met het desbetreffende afdelingshoofd doorspreken. Ziet het afdelingshoofd ook de mogelijkheden? Dan zullen wij jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek!
 
De procedure voor de Sport & Animatie / Allround Leisure
Selectiedag
Na ontvangst van je online sollicitatieformulier krijg je binnen 1 week bericht of je uitgenodigd wordt voor een selectiedag. Dit is een ochtend of middag waarbij we meerdere sollicitanten uitnodigen. Naast een gesprek krijg je een specifieke opdracht. Aan het einde van de ochtend of middag hoor je meteen of je aangenomen bent.
 
Introductiedag
Als je bent aangenomen word je uitgenodigd voor de introductiedag op het park waar je stage gaat lopen. Op deze dag leer jij je collega's, je stagebegeleider en het park kennen waar je stage gaat lopen. Een vrolijk en leerzaam begin van je stage! Natuurlijk krijg je uitgebreide informatie over je stage, een rondleiding over het park, een lunch en teken je je stagecontract van Roompot Vakanties en van je school.
 
Trainingsweekend
Roompot Vakanties vindt het heel belangrijk om jou als stagiair(e) een goede basis mee te geven voordat je op stage gaat. Het trainingsweekend is daarom een verplicht onderdeel van je stage. Tijdens dit weekend (vrijdag tot en met zondag) ga je ervaren wat Sport & Animatie bij Roompot Vakanties inhoudt en word je getraind tot een echte entertainer. Je gaat vele verschillende activiteiten ervaren, uitvoeren en beleven. Om jouw talenten boven water te krijgen, moet je natuurlijk ook veel zelf doen (organiseren, uitvoeren en presenteren… ook in het Duits!). Je moet je dus nog wel bewijzen! Aan het einde van het trainingsweekend ken je je team en stagebegeleider heel goed en weet je nóg beter wat er van je wordt verwacht.
 
Showtraining
Op alle Roompot parken worden in de zomermaanden shows opgevoerd voor onze gasten. Als jij geselecteerd wordt om onderdeel van het showteam uit te maken, krijg je in juni nog een training om de choreografie en dansjes te leren. Super intensief maar een ervaring om nooit te vergeten!
 
Procedure voor Front Office
Selectiedag
Na ontvangst van je online sollicitatieformulier krijg je binnen 1 week bericht of je uitgenodigd wordt voor een sollicitatie ochtend of middag met ons selectieteam. Naast een kort interview krijg je een specifieke opdracht. Aan het einde van de ochtend of middag hoor je meteen of je aangenomen bent.
 
Introductiedag
Als je bent aangenomen word je uitgenodigd voor de introductiedag op het park waar je stage gaat lopen. Op deze dag leer jij je collega's, je stagebegeleider en het park kennen waar je stage gaat lopen. Een vrolijk en leerzaam begin van je stage! Natuurlijk krijg je uitgebreide informatie over je stage, een rondleiding over het park, een lunch en teken je je stagecontract van Roompot Vakanties en van je school.
 
Trainingsdag
Voor de start van je stage word je uitgenodigd voor een trainingsdag samen met andere Front Office stagiaires. Op deze dag geven je een basistraining over ons boekingssysteem (Newyse), gastvriendelijkheid en klachten en Duits. Zo kan je gelijk goed van start gaan bij je nieuwe stageplaats!
 
Procedure voor Horeca en Allround Service
Selectiedag
Na ontvangst van je online sollicitatieformulier krijg je binnen 1 week per e-mail bericht of je uitgenodigd wordt voor een sollicitatie ochtend of middag met ons selectieteam. Naast een kort interview krijg je een specifieke opdracht. Aan het einde van de ochtend of middag hoor je meteen of je aangenomen bent.
 
Het vakantiepark
Na de selectiedag krijg je te horen op welk park je mag stage lopen. Het park neemt binnen enkele weken contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden jouw opdrachten besproken en het contract geregeld.