Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Stagesoort:

Afstudeer

Werkervaring


Studierichting:

Commercieel, Verkoop

Economie, Bedrijfseconomie

Informatica, Computerkunde

Management, Bedrijfskunde, Advies

Overig


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Contactgegevens

Adres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Postadres:

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Stagenummer:

S20190606002

(Afstudeer) Stagiair ICT/Bedrijfskunde gezocht!

Groep De Hoop - Terneuzen

Einddatum: maandag 05 augustus 2019

Wie zijn wij?

De Hoop Pekso is producent en totaalleverancier van diverse ruwbouwproducten; vloeren en wanden, EPS-producten en wapeningsstaal. Ons brede scala aan producten vinden hun toepassing voornamelijk in de woning- en utiliteitsbouw. Samen met meer dan 40 dochterondernemingen vormt De Hoop Pekso het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw.

Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen?

Binnen de commerciële binnendienst van De Hoop Pekso wordt aan klanten telefonisch informatie en advies gegeven met betrekking tot de door De Hoop Pekso BV verhandelde producten. Het uitbrengen en opvolgen van offertes, het maken van orderbevestigingen en het invoeren van verkoopopdrachten is een veel voorkomend proces waar ongeveer 50% van het werk uit bestaat. Wij willen naar een proces waarbij elektronische uitwisseling van de transactiecommunicatie en bijbehorende documenten binnen dit proces mogelijk wordt gemaakt (Electronic Data Interchange).

Doelstelling is om het proces sneller en efficiënter te laten verlopen met minder kans op (invoer) fouten voor zowel de interne organisatie als onze klanten.

De afstudeeropdracht behelst het maken van een plan van aanpak voor de implementatie van EDI binnen onze organisatie en onze klanten.

Om inzicht te krijgen in het proces en de systemen die wij gebruiken heb je intensief contact met het hoofd verkoop binnendienst, de (sector) controller en onze software ontwikkelaar.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven stagiair die in grote mate van zelfstandigheid aan de slag wil gaan met deze opdracht. Je volgt de opleiding ICT en/of de opleiding bedrijfskunde. Wij staan ook open om deze opdracht uit te laten voeren door zowel een ICT student als een student bedrijfskunde.

Interesse in deze stageplek?

Wij bieden jou de kans om een uitdagende opdracht uit te voeren in een boeiende en dynamische organisatie. Naast een goede begeleiding bieden wij een stagevergoeding.

Indien je geïnteresseerd bent om deze opdracht uit te voeren bij De Hoop Pekso, stuur dan jouw sollicitatie en CV in via stage@dehoop.nl t.a.v. de heer J. Booij, afdeling P&O.