Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Stagesoort:

Leer- / werkplek

Werkervaring


Studierichting:

Informatica, Computerkunde

OverigContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Stagenummer:

S20190607001

Solliciteer

Stageplaats beschikbaar op de afdeling ICT!

Groep De Hoop - Terneuzen

Einddatum: zaterdag 03 oktober 2020

Wie zijn wij?

De Hoop Terneuzen is een concern met meer dan 40 dochterondernemingen en is inmiddels 108 jaar oud. Wij zijn leverancier en producent van bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Het hoofdkantoor van De Hoop Terneuzen is gevestigd in Terneuzen. Als echt Zeeuws-Vlaams familiebedrijf zijn wij altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden, zowel voor onze mensen als voor het concern. Daarnaast zijn we vanuit duurzaam en milieubewust ondernemen actief bezig met CO2-vermindering en -compensatie. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen?

Je draait mee op de afdeling ICT, als onderdeel van onze ICT helpdesk. In deze functie heb je contact met eindgebruikers via telefoon of email. Biedt je werkplekondersteuning voor kantoorautomatisering en verhelp je storingen. Registratie van bovenstaande werkzaamheden vindt plaats in de Servicemanagement applicatie TOPdesk.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken talentvolle, gedreven en leergierige ICT studenten die in staat zijn om zelfstandig te kunnen functioneren. Je volgt een MBO opleiding ICT op niveau 3 of 4.

Interesse in deze stageplek?

Wij bieden stagiairs de kans om ervaring op te doen in een boeiende en dynamische organisatie. Naast een goede begeleiding op je werkplek bieden wij een stagevergoeding.

Indien je geïnteresseerd bent om stage te lopen bij De Hoop Terneuzen, stuur dan jouw sollicitatie en CV in via stage@dehoop.nl t.a.v. de heer J. Booij, afdeling P&O.