Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Stagesoort:

Leer- / werkplek


Studierichting:

Horeca, Toerisme, Facilitair


Regio:

Zuid-Beveland


Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Mariapolderseweg 1

4493 PH Kamperland

Nederland


Postadres:

Postbus 12

4493 ZG Kamperland

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S20190621001

Meewerkstage Gastbeleving

Roompot Vakanties - Goes

Einddatum: zondag 21 juli 2019

Wat ga je doen? 

Afdeling Gastbeleving houd zich bezig met de beleving van de gasten voor, tijdens en na hun verblijf bij Roompot Vakanties. Kortom, alles wat de vakantie van de gasten vollediger en aantrekkelijker maakt. Daarnaast maakt de afdeling Gastbeleving het beleid op gebied van Sport & Animatie, zwembaden en kuur en zorgt voor een goede doorvertaling van het beleid richting onze parken. Onze mascotte, Koos Konijn, speelt binnen de gastbeleving een hele grote rol. Een belangrijke taak is daarom dus ook de ontwikkeling van leuke en vernieuwende concepten.

Vanaf september 2019 zijn wij op zoek naar een student die ons in de dagelijkse werkzaamheden kan ondersteunen. Deze werkzaamheden zijn onder andere het concept rond Koos Konijn uitbreiden en updaten, Sport en Animatieprogramma’s controleren en draaiboeken maken voor nieuwe concepten. Verder zijn er maandelijkse rapportages/controles die door jou gemaakt worden en houd je de mail bij.

Wat vragen wij van jou? 

  • Je bent bezig met een hbo studie richting toerisme
  • Je kan zowel in groepsverband als zelfstandig werken
  • Je bent een echte communicatiespecialist
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk
  • Kennis van Duitse taal is een pre
  • Je bent vanaf september 2019 beschikbaar

 

Wat krijg jij daarvoor terug? 

  • Een gezellige en collegiale werksfeer
  • Stagevergoeding van € 325,- per maand
  • Mogelijkheid om intern te verblijven of reiskostenvergoeding
  • Intensieve begeleiding 

 

Roompot Spirit 

Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige, collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te bieden is het hard werken en hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook mag genieten van de extra voordelen. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, een gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik maken van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.

Ben jij enthousiast? 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Roompot Stagebureau, 0113 – 820781 of stage@roompot.nl. Solliciteren kan online via de website www.stagebijroompot.nl