Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Stagesoort:

Leer- / werkplek


Studierichting:

Commercieel, Verkoop

Communicatie, Marketing


Regio:

Zuid-Beveland


Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Mariapolderseweg 1

4493 PH Kamperland

Nederland


Postadres:

Postbus 12

4493 ZG Kamperland

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S20190621002

Sales en Marketing stage Envoker

Roompot Vakanties - Goes

Einddatum: zondag 21 juli 2019

Wat zijn de taken?

Jij hebt een commerciele drive en houdt de trends en ontwikkelingen van online marketing nauwlettend in de gaten. Daarnaast zet je deze kennis graag in om klanten naar een volgend niveau te helpen. Je werkzaamheden zullen een leuke combinatie zijn van commercieel en online marketing.

Commercieel

De ene dag zal je de Business Development Manager ondersteunen met zijn werkzaamheden. Je zult marktonderzoek doen op o.a. LinkedIn en nieuwe sectoren benaderen. Het zou dan ook zo maar kunnen dat je de sales pitch zal voorbereiden. Ondanks dat het voornamelijk inhouse sales activiteiten betreft, kan het zeker voorkomen dat je mee gaat naar klanten.

Online Marketing

Het volgende moment ondersteun je de Senior Online Marketeer met de dagelijkse werkzaamheden. Je zal Google AdWords campagnes beheren en onderhouden als het opzetten van diverse Social Media Advertising campagnes. Daarnaast zal jij jezelf bezig houden met diverse SEO werkzaamheden en technische analyses voor prospects en klanten. Voor andere klanten ga je je weer bezig houden met marketing automation (email automation).

 Wat vragen wij van jou? 

  • Je bent bezig met een hbo of wo opleiding richting Commerciële Economie, Communicatie, Marketing of Small Business & Retail Management
  • Je hebt affiniteit met en passie voor commercie en (online) marketing/social media
  • Je bent communicatief sterk met uitstekende schriftelijke vaardigheden
  • Je bent proactief en durft je ideëen te delen
  • Beschikbaar vanaf september 2019

 

Wat krijg jij daarvoor terug? 

Met deze stage geef je jouw carrière een kick-start! We leren je alles over online marketing. Daarnaast krijg je voldoende ruimte om je commerciele drive te uiten en in te zetten. Hierin word je uiteraard begeleid door collega’s met veel ervaring in deze disciplines. Je krijgt ook de mogelijkheid diverse certificaten te halen die goed staan op je cv. Een passende stagevergoeding is uiteraard onderdeel van ons aanbod.

Envoker

Envoker is een dochteronderneming van Roompot Vakanties en is sinds kort gevestigd in het gloednieuwe hoofdkantoor in Goes. Wij zijn een strategische en tactische partner voor iedereen met een online marketing uitdaging die enthousiast en gedreven is online verder te komen. Door veel ervaring, een persoonlijke benadering en de ambitie om nieuwe mogelijkheden te ontdekken wordt er altijd gezocht naar de meest optimale en efficiënte manier om online doelstellingen te behalen.

 Ben jij enthousiast?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Roompot Stagebureau, 0113 – 820781 of stage@roompot.nl. Solliciteren kan online via de website www.stagebijroompot.nl.