Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek


Studierichting:

Financieel, Administratief, Accountancy


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Contactgegevens

Bezoekadres:

ABAB Groep B.V.

Ellen Pankhurststraat 1K

5032 MD Tilburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Rick van den Burg

0134647189www.abab.nl

Stagenummer:

S20190701001

Meewerkstagiair samenstelpraktijk accountacy Terneuzen

ABAB Groep B.V. - Terneuzen

Einddatum: maandag 26 augustus 2019

Voorkeur startdatum: september 2019
Soort stage: meewerkstage

Wil je ervaring op doen bij een kantoor met een gevarieerde klantenportefeuille en zoek je een stageplek met een goede begeleiding? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Jouw toekomstige werkplek

Als stagiair draai je vanaf de eerste stagedag mee in de praktijk en maak je deel uit van het Accountancy-team. Onder begeleiding van ervaren collega’s beoordeel je cijfers en bedien je een aantal klanten met een relatief eenvoudige ondernemingsvorm. Je codeert en verwerkt administraties en sluit eenvoudige administraties af. Wij hebben de ervaring met het begeleiden van stagiairs die nodig is om van jouw stage een succes te maken!

We hebben veertien kantoren (verspreid over Zeeland, Brabant en Limburg) met volop stagemogelijkheden. Er is altijd wel een kantoor bij jou in de buurt!

Ons aanbod

Een prima stagevergoeding en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. Als je na het afronden van je studie je carrière bij ABAB voortzet, neem je deel aan het uitgebreide opleidings- en ontwikkeltraject van ABAB. We stimuleren je om altijd te blijven groeien. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé. Maak in de video hieronder kennis met jouw toekomstige collega Jeroen (assistent-accountant) en laat je verrassen door wat ABAB te bieden heeft.

 

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatie-button!