Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek


Studierichting:

Financieel, Administratief, Accountancy


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Contactgegevens

Bezoekadres:

Broadcast Partners

Axelsestraat 58

4537 AL Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Helen Ulijn

0115-685333www.broadcastpartners.nl

Stagenummer:

S20190710001

Management assistant / office assistant

Broadcast Partners - Terneuzen

Einddatum: vrijdag 30 augustus 2019

Wie zijn wij?

Broadcast Partners is een dynamisch en innovatief bedrijf in de omroepwereld met momenteel circa 70 medewerkers en vestigingen in Terneuzen en Hilversum. Wij zijn marktleider in Nederland en België voor diensten op het gebied van broadcast en de daarbij behorende ondersteunende diensten. Tot onze klantenkring mogen we onder andere Radio 538, 100%NL en Q Music rekenen.

Wat doen wij?

Wij realiseren en beheren zenderparken in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor leveren wij wereldwijd zendinstallaties, radioautomatiseringen en complete studio-inrichtingen. Verder adviseren we over frequentieplanning en strategische omroep gerelateerde zaken. Bovendien ontwikkelen wij zelf hard- en softwareproducten waaronder het radio- en DJ programma Aeron, Smartradio en multiplex ‘Axemble’.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een afwisselende baan in een niet alledaags bedrijf. Je gaat je bezig houden met de volgende werkzaamheden: opnemen en correct doorverbinden van de telefoon, bijhouden overzichten, boeken hotelovernachtingen, eventueel notuleren van een overleg, licht administratief werk. De afdeling administratie bestaat uit zo'n 10 medewerkers.