Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

Overig


Stagesoort:

Leer- / werkplek


Regio:

Walcheren


Contactgegevens

Bezoekadres:

Bomont

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Nathalie Larivière

0118-586410www.bomont.nl

Stagenummer:

S20190729001

Stage Online Marketing

Bomont

Einddatum: vrijdag 27 september 2019

Bomont is op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en talentvolle Online Marketing stagiair(e). Als Online Marketing stagiair(e) val je onder de supervisie van de afdeling E-Commerce. Je krijgt te maken met taken als internetmarketing, meekijken en uitvoeren van SEO/SEA strategien, linkbuildimg, Facebook advertising, lead generatie en het analyseren van marketinginspanningen door middel van Google Analytics. Kortom, een leerzame stageperiode voor jou! 

Het HQ van Bomont is gevestigd in Middelburg. Bij Bomont zien we stagiaires als volwaardige collega’s en met de nodige begeleiding kun je vele taken zelfstandig oppakken. 

Wat verwachten wij van jou?  

  • Je volgt een Commerciële of Marketing & Communicatie gerelateerde opleiding;

  • Je bent ambitieus, leergierig en collegiaal;

  • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed in teamverband werken;

  • Je hebt affiniteit met het schrijven van (SEO/SEA) teksten;

  • Je hebt affiniteit met mode en lifestyle; 

  • De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen.


Bomont groeit, groei jij met ons mee? Je zal jezelf niet snel vervelen in onze dynamische organisatie! We veranderen namelijk continu. Dat zorgt natuurlijk wel voor een hoge werkdruk. Ben je flexibel ingesteld, is niets voor jou te gek en ben je lekker enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het leuke van een groeiende organisatie is dat er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën! Denk jij dat we het beter kunnen doen?

Het Bomont team bestaat uit meer dan tweehonderd fantastische, passievolle en heel enthousiaste collega’s. Met elkaar maken we zoveel mogelijk klanten blij met onze mooie producten en verrassende service. We durven risico’s te nemen en streven naar het beste resultaat.

Je krijgt de kans om werkervaring op te doen bij een snel groeiende organisatie, de mogelijkheid om veel te leren en om jouw CV een boost te geven. Daarnaast kom je in een team terecht met gezellige collega's die graag samen met jou borrelen op leuke personeelsfeestjes! Nog steeds enthousiast? Solliciteer dan snel!

Graag gaan wij zelf op zoek naar onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.