Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Stagesoort:

Leer- / werkplek

Werkervaring


Studierichting:

Economie, Bedrijfseconomie

Financieel, Administratief, Accountancy


Regio:

Zuid-Beveland


Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Mariapolderseweg 1

4493 PH Kamperland

Nederland


Postadres:

Postbus 12

4493 ZG Kamperland

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S20190806006

MEEWERKSTAGE EIGENARENSERVICE CONTROLLER

Roompot Vakanties - Hoofdkantoor Goes

Einddatum: zaterdag 05 oktober 2019

Jouw functie in het kort

Jij helpt de Controller van de afdeling met het opstellen van maandrapportages en overige benodigde financiële analyses.

Wat ga je doen?

De afdeling Eigenarenservice is het algemene aanspreekpunt voor (verhurende) particulieren en beleggers die in het bezit zijn van één of meerdere recreatiewoningen op een Roompot vakantiepark. De medewerkers van de afdeling zorgen er samen voor dat het contact met (potentiële) eigenaren professioneel afgehandeld wordt. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor de coördinatie/bewaking van onderhoudsprocedures voor alle recreatiewoningen op de vakantieparken van Roompot.

Tijdens jouw stage zal je ondersteuning bieden bij diverse administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het boeken en beheren van de maandelijkse journaalposten, het verzorgen van rapportages, zowel periodiek als incidenteel. Ook hou jij je bezig met de maandafsluiting van het grootboek en voer je de grootboek controle uit.

Daarnaast help je de Controller met het opstellen van financiële analyses en krijg je alle ruimte om aan je (afstudeer)onderzoek te werken.

Wat vragen wij van jou?

  • Je volgt een hbo opleiding, bij voorkeur Finance & Control
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk
  • Excel en Word hebben geen geheimen voor jou
  • Je bent nauwkeurig en hebt een probleemoplossend vermogen
  • Je bent beschikbaar vanaf september 2019, bij voorkeur fulltime

Wat krijg jij daarvoor terug?

  • Een gezellige en collegiale werksfeer
  • Stagevergoeding van €325, - per maand
  • Mogelijkheid om intern te overnachten of reiskostenvergoeding (alleen wanneer je niet met het openbaar vervoer kunt reizen)
  • Intensieve begeleiding

Roompot spirit

Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te bezorgen is het hard werken maar hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te verzorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook kunt genieten van de extra voordeeltjes. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.