Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Stagesoort:

Leer- / werkplek

Werkervaring


Studierichting:

Economie, Bedrijfseconomie

Financieel, Administratief, Accountancy

Management, Bedrijfskunde, Advies


Regio:

Zuid-Beveland


Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Mariapolderseweg 1

4493 PH Kamperland

Nederland


Postadres:

Postbus 12

4493 ZG Kamperland

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S20190806011

MEEWERKSTAGE REVENUE MANAGEMENT

Roompot Vakanties - Hoofdkantoor Goes

Einddatum: zaterdag 05 oktober 2019

Jouw functie in het kort

Tijdens jouw stage zal je de afdeling Revenue Management ondersteunen om onze parken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten.

Wat ga je doen?

Op de afdeling Revenue Management zijn de medewerkers onder andere verantwoordelijk voor het vertalen van boekingsdata naar effectieve marktbewerkingsstrategieën. Hierbij is het van belang trends en patronen te doorzien in grote hoeveelheden data. Deze afdeling is dan ook continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze parken op de juiste manier en op het juiste moment in de schijnwerpers te zetten. Dit doen we onder andere door samen te werken met de afdelingen Sales & Marketing en Touroperating. Heb jij een echte hands-on mentaliteit en streef jij altijd naar verbetering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij houdt je voornamelijk bezig met het verwerken van verschillende acties en arrangementen, zodat deze geboekt kunnen worden door onze gasten. Door de voortdurende beweging in de markt is het sturen middels acties en arrangementen een continu proces dat steeds weer bijgestuurd moet worden. Daarnaast ondersteun je de analist bij het implementeren van de juiste prijsstrategie en draag je bij aan het optimaliseren.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bezig met een hbo opleiding
  • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • Je hebt kennis van de Engelse taal
  • Je gaat nauwkeurig en zelfstandig te werk
  • Je bent vanaf september 2019 minimaal 4 maanden, voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar

 

Wat krijg jij daarvoor terug?

  • Gezellige collegiale werksfeer
  • Stagevergoeding van € 325,- per maand
  • Mogelijkheid tot intern verblijven of reiskostenvergoeding (wanneer je niet met het openbaar vervoer kunt reizen)
  • Intensieve begeleiding 

 

Roompot spirit

Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te bezorgen is het hard werken maar hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te verzorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook kunt genieten van de extra voordeeltjes. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.