Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Stagesoort:

Afstudeer


Contactgegevens

Bezoekadres:

The Work Zone

Edisonweg 51a

4382 NV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Amber Liesting

0118-479207www.theworkzone.nl

Stagenummer:

S20191016002

Afstudeerstage ICT programmeren (Februari)

The Work Zone

Einddatum: vrijdag 22 november 2019

Het bedrijf:

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert draadloze dataloggers met sensoren die temperaturen in allerlei bedrijfstakken monitoren. Deze AiroSensors zijn uiterst robuust en energiezuinig en werken tot wel 10 jaar op de geïntegreerde batterij. Ze worden wereldwijd verkocht en hebben tevens een data log functie zodat events en metingen opgeslagen worden als de sensoren in transit en buiten bereik van het netwerk zijn. Door de koppeling in de Cloud en het eigen draadloos protocol is alles plug en play. De tags kunnen acceleratie, temperatuur, luchtvochtigheid en passief infrarood sensoren bevatten. Alle data wordt verzameld in de Cloud service van Microsoft Azure. Ook alle applicaties en services draaien in Azure.

Omschrijving opdracht:

Als afstudeerder werk je aan een zelfstandige opdracht die een deel applicatie van onze Cloud service behelst. Als snelgroeiende techno starter heeft het bedrijf verschillende opdrachten voor starters of afstudeerders. Het betreft zaken die een afgebakend deel uitmaken van een datamanagement systeem dat in de Cloud draait. Bijvoorbeeld de ontwikkeling en implementatie van een dashboard tool dat de correcte werking en status van de diverse subsystemen kan monitoren, overzichtelijk in beeld brengen en alarmen genereren als er vooraf ingestelde thresholds overschreden worden. Een andere mogelijkheid is het maken van een rapportage tool voor de klanten van het bedrijft. Het betreft hier het automatisch genereren van overzichten van de AiroSensors van de klanten op een door de klant samen te stellen manier en frequentie. Je bent rechtstreeks betrokken bij het ontwerp van de producten en diensten. Na succesvol afstuderen bestaat de mogelijkheid om bij ons in dienst te treden.

Functie-eisen

  • Je bent op zoek naar een afstudeeropdracht als onderdeel van je HBO Informatica of Technische Informatica opleiding en houdt van programmeren;
  • De computer heeft voor jou weinig geheimen;
  • Je bent bekend met systeemontwikkeling in verschillende programmeertalen en wil hier graag meer over leren;
  • Daarnaast ben je goed in structureren en plannen en werk je prima zelfstandig maar ook graag in teamverband.

Bijzonderheden

Stagevergoeding: 500 euro bruto p/m

Solliciteren

Bij interesse kan je je cv en motivatiebrief sturen naar Yannick de Potter:  yannick@theworkzone.nl

Voor meer informatie kan je ook bellen naar: 06-40895039.