Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek


Studierichting:

Techniek, Technische Wetenschappen


Regio:

Walcheren


Contactgegevens

Bezoekadres:

Sweco Nederland

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Daniëlle Olthof

+31 (0) 88 811 6600werkenbijsweco.nl

Stagenummer:

S20191108001

Stage Engineer Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde

Sweco Nederland - Middelburg

Einddatum: dinsdag 07 januari 2020

‘Ben jij op zoek naar een mooie stage waarin je volledig kan meedraaien in projectteams die zich bezig houden met het realiseren en modificeren van drinkwaterproductie-installaties voor de stad van de toekomst? Studeer jij Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of volg jij een andere soortgelijke opleiding en heb je altijd al willen weten hoe het is om bij het grootste ingenieursadviesbureau van Europa te werken? Reageer dan snel en neem contact met mij op!’
Jac Gommeren – Teammanager Drinkwater en Industrie

Voor onze vestigingen in Middelburg en Rotterdam is Sweco op zoek naar enthousiaste en ondernemende stagiairs Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde! Je maakt deel uit van het team Drinkwater en Industrie, dat bestaat uit ongeveer 20 professionals en onderdeel is van de afdeling Watertechnologie.

Het team Drinkwater en Industrie werkt hoofdzakelijk voor drinkwaterbedrijven en industrie. Het team houdt zich voornamelijk bezig met drinkwaterprojecten en projecten voor industriële utilities. Voorbeelden van werkzaamheden zijn: 

• Het projectmatig ontwerpen van drinkwater- en proceswaterinstallaties in 3D software samen met overige disciplines zoals bouwkunde en infra;
• Het projectmatig ontwerpen van E-installaties voor drinkwater- en proceswaterinstallaties;
• Opzetten haalbaarheids- en scenariostudies;
• Uitvoeren van hydraulische berekeningen voor drinkwater- of proceswaterinstallaties;
• Berekenen en selecteren van procesequipment zoals: pompen, appendages, verdelers, instrumentatie, etc.

Tijdens de stage word je begeleid door een senior collega en zal je volledig meedraaien in het team en de projecten. Wil jij weten hoe het is om deel uit te maken van het team Drinkwater en Industrie en ben jij op zoek naar een stage waarin je volledig mee kan draaien in een grote organisatie? Reageer dan nu en kom mee lopen als stagiair!

Wij zoeken:

• Je volgt een HBO/WO-opleiding in de richting van Elektrotechniek, Engineering of Werktuigbouwkunde; 
• Je bent creatief en vindt het leuk om projectmatig te werk te gaan;
• Je bent een teamplayer, maar je kan ook goed zelfstandig werken;
• Kennis van AutoCAD/Eplan/AutoCAD Plant 3D/3D design software is een pré;
• Je bent vanaf februari beschikbaar voor een periode van ongeveer 20 weken.

Wij bieden:

Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Zo is het prettig werken bij én met Sweco. Als stagiair ontvang je bij Sweco een stagevergoeding van €550,- per maand (op basis van een 40-urige werkweek). Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een OV-jaarkaart.