Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Stagesoort:

Werkervaring


Studierichting:

Personeel, Organisatie, HR


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Contactgegevens

Adres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Postadres:

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Stagenummer:

S20191108002

Stagiair P&O

Groep De Hoop

Einddatum: dinsdag 31 december 2019

 

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling P&O houden wij ons bezig met alle facetten van het HR-vak. Enerzijds adviseren wij de directies en leidinggevenden van het hele concern over P&O zaken zoals werving en selectie, ontslagprocedures, arbeidsvoorwaarden en cao, verzuim, opleiding en ontwikkeling.

Anderzijds faciliteren en ondersteunen wij de leidinggevenden in hoe zij zo goed mogelijk om kunnen gaan met hun medewerkers. Vragen over verzuim, ontwikkeling of functioneren komen dan ook dagelijks voorbij. Daarbij wordt altijd de verbinding gezocht tussen wat werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de doelstellingen van de organisatie.

Met wie werk je samen?

De P&O afdeling bestaat uit de P&O-directeur, meerdere P&O adviseurs, een backoffice en de salarisadministratie.

Wie ben jij?

Je volgt de opleiding Human Resource Management en hebt al enige (stage) ervaring opgedaan binnen een bedrijf. Wij zoeken een gedreven stagiair die in staat is zelfstandig werkzaamheden uit te voeren en een bijdrage wilt leveren aan verschillende projecten. Mocht je zelf ideeën hebben over de invulling van jouw stage dan staan wij hier uiteraard voor open.

Wat bieden we?

Wij bieden jou de kans om stage te lopen in een boeiende en dynamische organisatie. Naast een goede begeleiding bieden wij een stagevergoeding. Groep De Hoop is als familiebedrijf al meer dan 100 jaar leverancier en producent van een grote veelzijdigheid aan bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Werken bij ons betekent werken voor een concern met meer dan 40 dochterondernemingen in Nederland en België. Daardoor is geen dag hetzelfde en kom je iedere dag wel een nieuwe uitdaging tegen.

Interesse in deze stageplek?

Indien je geïnteresseerd bent om stage te lopen bij De Hoop Terneuzen solliciteer dan via onderstaande Sollicitatie-Button.