Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Stagesoort:

Afstudeer


Studierichting:

Informatica, Computerkunde


Regio:

Schouwen-Duiveland


Contactgegevens

Bezoekadres:

Syntess Software

Gouwepoort 2

4301 RZ Zierikzee

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Anniek van den Dool

088 40 80 400www.werkenbijsyntess.nl

Stagenummer:

S20191122001

Afstudeeropdracht IT Creëer je eigen afstudeeropdracht

Syntess Software - Zierikzee

Einddatum: maandag 20 januari 2020

Begin jij binnenkort met afstuderen en ben je nog op zoek naar een interessante opdracht? Wellicht kunnen wij wat voor elkaar betekenen. Syntess Software heeft nog een afstudeerplek beschikbaar voor een IT-Student.

 

De uitdaging

Bij Syntess Software vinden we het belangrijk dat jij kan afsturen in hetgeen wat jouw interesse heeft. Samen maken we een maatwerk opdracht die daarbij aansluit en waar wij natuurlijk ook een stapje verder mee kunnen komen. We gaan daarom graag het gesprek met je aan. Je krijgt alle ruimte, medewerking en vrijheid om onderzoek te doen en een weloverwogen keuze en advies uit te brengen. Wij gaan jouw advies zeer serieus meenemen in de keuze die we hierin willen gaan maken.

 

Jouw profiel

  • Je volgt een HBO studie in de richting van Softwareontwikkeling
  • Je bent op zoek naar een afstudeeropdracht
  • Je bent accuraat en beschikt over een zelfstandige werkhouding
  • Je bent proactief, enthousiast en flexibel
  • Je beschikt over communicatieve vaardigheden
  • Je bent leergierig

 

Onze organisatie

Binnen het IT werkveld is Syntess Software in Zierikzee aan te merken als een “ISV”, een independent software vendor, oftewel een leverancier van (standaard) softwareoplossingen. Syntess ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt standaard ERP systemen voor met name de installatiebranche. Totaaloplossingen ten behoeve van de administratieve automatisering van dit type bedrijven. Syntess richt zich uitsluitend op de Nederlandse markt en bekleedt hierin een vooraanstaande positie. Het hoofdkantoor van Syntess Software bevindt zich in Zierikzee, daarnaast hebben we een vestiging in Gorinchem en zijn er enkele verkopers en consultants verspreid door heel het land. Er zijn bijna 140 medewerkers werkzaam bij Syntess Software.

 

Wat wij jou bieden

Stage lopen en afstuderen bij Syntess Software betekent een leerzame stage, leuke collega’s en een ontspannen sfeer. Bij ons krijg je een royale vergoeding en begeleiding op maat. Syntess Software biedt jou een praktijkervaring, een leerplaats en mogelijkheden tot ontwikkeling van je competenties. Je krijgt een eigen begeleider waarbij je altijd terecht kan voor vragen en advies.

 

Enthousiast?

Wil jij je tanden zetten in een onderzoek en help jij ons een stapje verder? Stuur je motivatiebrief en cv op via het onderstaande formulier. Wij zijn erg benieuwd naar jouw inzicht, creativiteit en input over dit thema, vergeet dat dus niet mee te nemen in je motivatie.