Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Stagesoort:

Leer- / werkplek

Werkervaring


Studierichting:

Bouw, Bouwkunde


Regio:

Zuid-Beveland


Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S20191125003

Meewerkstage Projectontwikkeling

Roompot Vakanties - Roompot Goes

Einddatum: dinsdag 18 februari 2020

Wat ga je doen?

Voor begin 2020 zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire om mee te werken op de afdeling Roompot Projects.
Roompot Projects, zelfstandig onderdeel van de Roompot Group, is dé specialist in recreatief onroerend goed. Van nieuwbouw tot herontwikkeling. Door de integratie van ontwikkeling en verkoop heeft Roompot Projects een eigen en unieke werkwijze. Met de focus op toplocaties wordt door ons team enthousiast gewerkt aan de ontwikkeling van toonaangevende recreatieverblijven. De jarenlange ervaring met én kennis van recreatief onroerend goed is de solide basis van onze ontwikkelings- en verkoopafdeling.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Je volgt een hbo opleiding (in de richting van) bouwkunde;
 • Je weet van aanpakken en beschikt over enige technische kennis;
 • Je hebt affiniteit met projectmanagement;
 • Je hebt uitstekende beheersing van Microsoft Office (Word en Excel);
 • Kennis van autocad is een pré;
 • Je bent beschikbaar vanaf februari 2020.

 

Wat krijg jij daarvoor terug?

 • Een uitdagende stage met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een dynamische en groeiende omgeving;
 • Stagevergoeding van €325,- per maand;
 • Mogelijkheid om intern te overnachten op één van onze parken of reiskostenvergoeding (wanneer je niet met het openbaar vervoer kunt reizen);
 • Intensieve begeleiding;
 • Leuke voordelen en kortingen op onze parken zoals: gratis zwemmen, bowlen, squashen en diverse kortingen op het boeken van een vakantie, de wellness en in de horeca van al onze Roompotparken.

 

De introductiedag is op 16 januari 2020. Als je bent aangenomen wordt je op deze dag verwacht. Je leert dan de organisatie & je medestagiaires kennen.  

 

Roompot Spirit 

Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige, collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te bieden is het hard werken en hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook mag genieten van de extra voordelen. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, een gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik maken van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.

Ben jij enthousiast?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Roompot Stagebureau, 0113 – 820781. Solliciteren kan via onderstaande Solliciteer-Button.