Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBOContactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Stagenummer:

S20191210009

Solliciteer

Verzorgende 3IG/ Verpleegkundige FLIP Wonen en Zorg- 17.058

Zorgstroom - Breestraat 15 Middelburg 4331 TS Middelburg

Einddatum: dinsdag 01 september 2020

Kom jij onze Flexibele Inzet Pool (FLIP) versterken voor 24 uur?

Hou jij van een uitdaging en ben je op zoek naar afwisselend werk? En wil jij daarnaast zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Dan past werken in de FLIP (Flexibele Inzetpool) vast en zeker bij jou!

Zorgstroom
Zorgstroom is de grootste zorgverlener op Walcheren. Zorgstroom biedt zorg dicht bij, in de wijk, bij mensen thuis of op een van onze locaties. Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat zij hun leven kunnen leven zoals zij dat willen, waar ze ook wonen. En daarin gaan we best ver. Wij werken vanuit drie kernwaarden: passie, samen en open. Passie voor het werk dat we elke dag doen, samen met collega’s, klanten en netwerken, in een open cultuur waar we van elkaar leren en professioneel met ons vak bezig zijn.

Jouw werkplek

Binnen Zorgstroom wordt er rondom de vaste teams gewerkt met een flexpool. Binnen deze flexpool kun jij je inschrijven voor verschillende openstaande diensten op onze verschillende locaties van de divisie Wonen met zorg. Bij de FLIP val jij in daar waar de nood hoog is.  Door middel van een roosterprogramma schrijf jij jezelf in voor diensten en kan jij werken waar en wanneer je wilt. Dit kan ook in de vakantie, als bijbaan of flexibel naast jouw vaste baan. Deze manier van werken geeft je de mogelijkheid een brede kennis te verkrijgen van de organisatie en diverse doelgroepen. Als medewerker van FLIP lever je dus een belangrijk bijdrage aan de continuïteit van de zorg voor onze klanten, zodat zij altijd kunnen rekenen op de zorg die zij nodig hebben.

Jouw werk

Verder houd jij je bezig met het individueel en groepsgericht verzorgen en begeleiden van de bewoners en voer je verpleegtechnische handelingen uit. De bewoner staat centraal en er wordt belevingsgerichte zorg gegeven. Ook werk je nauw samen met collega's vanuit andere disciplines, zoals artsen en therapeuten. Je werkt graag zelfstandig maar informeert en betrekt je collega's over de voortgang van de zorg. Je werkt in verschillende diensten met uitzondering van de nachtdiensten.

Als medewerker van FLIP kom je bij verschillende teams en op diverse locaties en afdelingen waardoor je verschillende werkwijzen en/of ideeën kan meenemen naar andere teams, wat van grote meerwaarde kan zijn. Kortom, wij bieden jou een afwisselende baan die veel voldoening geeft met ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling!

We zoeken medewerkers die ondernemend zijn, zich makkelijk kunnen aanpassen, creatief zijn, snel inzicht hebben in situaties, zaken makkelijk kunnen loslaten en initiatief nemen.

Wat breng jij

Een diploma verzorgende niveau 3 IG, of een vergelijkbare opleiding;
Je hebt een open ontvankelijke houding en denkt in oplossingen;
Je stimuleert en overtuigt in contacten met cliënten, netwerk en vrijwilligers;
Je geeft klanten de ruimte en het respect om de eigen regie te voeren.

Wat bieden wij

  • Een klein team met betrokken collega’s;
  • Werk waarbij je naast zorgen ook je andere kwaliteiten kunt ontwikkelen;
  • De kans om samen echt op zoek te kunnen naar mogelijkheden voor onze klanten;
  • Een salaris conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, schaal FWG 25. Afhankelijk van je ervaring word je ingeschaald op maximaal € 2.305,18 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Wil je meer weten?

Bekijk alvast ons filmpje ‘’Werken bij FLIP’’, door op de volgende link te klikken: http://www.zorgstroom.nl/werken--leren/werken-bij-flip.htm.

Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Of wil je nog even doorpraten met iemand van FLIP? Bel dan met een medewerker van FLIP, tel: 0118-820213 820 213 0118 – 820 213118 – 820 213

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Heb je de juiste bagage, maar is deze vacature net niet wat je zoekt? Ga dan met ons in gesprek over andere mogelijkheden binnen Zorgstroom, neem contact op met één van onze recruiters Roos Slagboom 0118-684120 of Carien Midavaine 0118-684247.

De coördinatie van de pool ligt bij Zeeuwse Zorgmensen, als medewerker kom je in dienst van Zorgstroom. 

Vanzelfsprekend nemen wij bij de sollicitatiegesprekken de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de overheid zorgvuldig in acht. Mogelijk zullen de sollicitatiegesprekken digitaal worden gehouden.