Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBOContactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Stagenummer:

S20191210010

Solliciteer

Helpende zorg en welzijn plus FLIP - 19.021

Zorgstroom - Breestraat 15 Middelburg 4331 TS Middelburg

Einddatum: zaterdag 28 januari 2023

Kom jij onze Flexibele Inzet Pool (FLIP) versterken voor 24 uur?

Helpende Zorg en Welzijn plus

Houd jij van een uitdaging en ben je op zoek naar afwisselend werk? En wil jij daarnaast zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Dan is de FLIP (flexibele inzet pool), de vacature voor jou!

Zorgstroom
Zorgstroom is de grootste zorgverlener op Walcheren. Zorgstroom biedt zorg dicht bij, in de wijk, bij mensen thuis of op een van onze locaties. Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat zij hun leven kunnen leven zoals zij dat willen, waar ze ook wonen. En daarin gaan we best ver. Wij werken vanuit drie kernwaarden: passie, samen en open. Passie voor het werk dat we elke dag doen, samen met collega’s, klanten en netwerken, in een open cultuur waar we van elkaar leren en professioneel met ons vak bezig zijn.

Jouw werkplek

Binnen Zorgstroom wordt er rondom de vaste teams gewerkt met een flexpool. Binnen deze flexpool kun jij je inschrijven voor verschillende openstaande diensten op onze verschillende locaties van de divisie Wonen met zorg. Bij de FLIP val jij in daar waar de nood hoog is.  Door middel van een roosterprogramma schrijf jij jezelf in voor diensten en kan jij werken waar en wanneer je wilt. Dit kan ook in de vakantie, als bijbaan of flexibel naast jouw vaste baan. Deze manier van werken geeft je de mogelijkheid een brede kennis te verkrijgen van de organisatie en diverse doelgroepen. Als medewerker van FLIP lever je dus een belangrijk bijdrage aan de continuïteit van de zorg voor onze klanten, zodat zij altijd kunnen rekenen op de zorg die zij nodig hebben.

Jouw werk

Als helpende zorg en welzijn plus verzorg en begeleid je klanten, zowel individueel als groepsgericht, waarbij centraal staat dat klanten de eigen regie zoveel mogelijk behouden. Het zorgleefplan van de bewoner is leidraad bij de zorgverlening. Daarnaast zorg je voor een passende dagbesteding waarbij de klant invulling kan geven aan interesses, hobby’s en een sociaal leven. Dit realiseer je door een uitnodigende en energieke houding naar de klanten toe.

Als medewerker van FLIP kom je op diverse locaties en afdelingen, waardoor je verschillende werkwijzen en/of ideeën kan meenemen naar andere teams, wat van grote meerwaarde kan zijn. Kortom, wij bieden jou een afwisselende baan die veel voldoening geeft met ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling!

We zoeken medewerkers die ondernemend zijn, zich makkelijk kunnen aanpassen, creatief zijn, snel inzicht hebben in situaties, zaken makkelijk kunnen loslaten en initiatief nemen.

Wat breng jij

  • Een diploma helpende zorg en welzijn op niveau 2 met een certificaat helpende plus of een vergelijkbare opleiding;
  • Relevante werkervaring is een pré;
  • Het vermogen om een positieve bijdrage te leveren aan het team;
  • Goede uitdrukkingsvaardigheid;
  • Goede sociale vaardigheden;
  • Flexibel inzetbaar;
  • Een rijbewijs B en vervoer is handig.

 Wat bieden wij

 Een klein team met betrokken collega’s;

  • Werk waarbij je naast zorgen ook je andere kwaliteiten kunt ontwikkelen;
  • De kans om samen echt op zoek te kunnen naar mogelijkheden voor onze klanten;
  • Een salaris conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Inschaling Helpende Zorg&Welzijn Plus: schaal FWG 30, dat is een maximaal bruto maandsalaris van € 2.468,58 bij een fulltime dienstverband.

Wil je meer weten?

Bekijk alvast ons filmpje ‘’Werken bij FLIP’’, door op de volgende link te klikken: http://www.zorgstroom.nl/werken--leren/werken-bij-flip.htm.

Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Of wil je nog even doorpraten met iemand van FLIP? Bel dan met een medewerker van FLIP, tel: 0118-820991.

Ga je solliciteren?
Enthousiast geworden? Solliciteer dan via www.werkenbijzorgstroom.nl.

Is deze vacature niet wat je zoekt?

Heb je de juiste bagage, maar is deze vacature net niet wat je zoekt? Ga dan met ons in gesprek over andere mogelijkheden binnen Zorgstroom, neem contact op met één van onze recruiters Roos Slagboom 0118-684120 of Carien Midavaine 0118-684247.

De coördinatie van de pool ligt bij Zeeuwse Zorgmensen, als medewerker kom je in dienst van Zorgstroom. 

Vanzelfsprekend nemen wij bij de sollicitatiegesprekken de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de overheid zorgvuldig in acht. Mogelijk zullen de sollicitatiegesprekken digitaal worden gehouden.