Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBOContactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Stagenummer:

S20191210011

Solliciteer

Helpende Zorg en Welzijn Nieuw-Sandenburg - 19.091

Zorgstroom

Einddatum: donderdag 01 oktober 2020

Aan de rand van het pittoreske stadje Veere ligt Zorg en Verpleegcentrum Nieuw-Sandenburgh. Een gezellige zorglocatie met 51 zorgappartementen en 30 appartementen voor verpleeghuiszorg waar de bewoners zelfstandig kunnen wonen, maar waar ook verpleeghuiszorg en dagbesteding wordt aangeboden. Samen met onze cliënten zorgen wij ervoor dat zij hun leven kunnen leven zoals zij dat willen, waar ze ook wonen. En daarin gaan we best ver. Wij werken vanuit drie kernwaarden: passie, samen en open. Passie voor het werk dat we elke dag doen, samen met collega’s, cliënten en netwerken, in een open cultuur waar we van elkaar leren en professioneel met ons vak bezig zijn. Voor onze afdeling Valkenhof zijn wij opzoek naar een enthousiste Helpende Zorg en Welzijn voor gemiddeld 28 uur per week. 

Als helpende zorg jij ervoor dat de dag van onze bewoner goed kan beginnen door de persoonlijke verzorging en daarnaast zorg je voor een passende dagbesteding waarbij de cliënt invulling kan geven aan interesses, hobby’s en een sociaal leven. In je werk staat centraal dat de cliënten de eigen regie zoveel mogelijk behouden. Dit realiseer je door een uitnodigende en energieke houding naar de cliënten toe. Je vindt het fijn om een prettige sfeer te creëren op de woning en je hebt plezier in het maken van contacten met familieleden en mantelzorgers. Voor deze functie zoeken wij iemand die affiniteit heeft met welzijn. Als je het leuk vindt om te werken in een omgeving waar nog niet alle kaders bekend zijn, maar waar wel gewerkt wordt om ze met zijn allen op te stellen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat breng jij?

• minimaal een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn op niveau 2
• je beschikt over basiskennis van de meest voorkomende (chronische) ziektebeelden bij ouderen
• je bent iemand die makkelijk een contact legt
• je bezit over tact, geduld en inlevingsvermogen
• je denkt mee en staat open voor verbetering
• je bent iemand die zowel zelfstandig als in een team kan werken
• je stimuleert en overtuigt in contacten met cliënten, netwerk en vrijwilligers
• stimuleren en overtuigen in contacten met cliënten, netwerk en vrijwilligers

Wat bieden wij?

• in eerste instantie een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
• een salaris conform de cao Verpleeg-, en Verzorgingshuizen en Thuiszorg, inschaling FWG 25 (afhankelijk van relevante werkervaring maximaal €2.397,39 bruto per maand bij fulltime dienstverband)
• collectiviteitskorting op de basispremie (5%) en aanvullende verzekeringen (10%) bij een ziektekostenverzekering van CZ of IZZ
• een eindejaarsuitkering van 8,3%
• een aanvullende keuze voor arbeidsvoorwaarden vanuit het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten
• het digitale leerplein met een groot aanbod aan scholingsmogelijkheden, waarvan iedere collega gebruik kan maken
•je maakt onderdeel uit van een zelforganiserend of zelfsturend team

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de locatiemanager Arpad Backx, telefoon 0612368764.
Heb je belangstelling naar deze functie? Solliciteren kan middels een cv en motivatiebrief tot en met 30 september 2020.

Het natrekken van referenties en het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.

Vanzelfsprekend nemen wij bij de sollicitatiegesprekken de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de overheid zorgvuldig in acht.