Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Leer- / werkplek


Studierichting:

Economie, Bedrijfseconomie

Management, Bedrijfskunde, AdviesContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S202005060006

Solliciteer

Stage Inkoop

Roompot Vakanties - Goes

Einddatum: zondag 05 juli 2020

Korte omschrijving

Samen met het inkoopteam zorg jij ervoor dat wij de beste leveranciers voor onze producten hebben. Je bent tijdens je stage verantwoordelijk voor het opstarten van een leveranciersbeoordelingssysteem.

Wat ga je doen?

WAAR KOM JE TERECHT?
Jij gaat stagelopen op de afdeling Roompot Living (RPL). RPL bestaat uit verschillende teams: Sales, Inkoop, Logistiek, Artikelbeheer en Financiële administratie. Jij gaat helpen bij het team Inkoop, dat bestaat uit Jeroen & Pieter.
 
Jeroen & Pieter zorgen ervoor dat alle gewenste producten worden gezocht, vergeleken en bestelbaar worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan banken en tafels voor de vakantiewoningen, maar ook bijv. aan kantoorartikelen voor ons kantoor in Goes. De afdeling Inkoop bepaalt (soms in overleg) welke leveranciers we kunnen inzetten voor welke producten. Zij kijken welke leveranciers de beste kwaliteit voor de beste prijs leveren!
 
WAT GA JE DOEN?
Om ervoor te zorgen dat we de beste leveranciers voor de diverse producten hebben, willen wij een leveranciersbeoordelingssysteem opstarten. Jij mag dit tijdens jouw stage gaan doen. Je zal moeten gaan schakelen tussen de teams Logistiek en Inkoop om leveranciers te kunnen beoordelen en om ze aan te kunnen spreken op hun verantwoordelijkheden. RPL krijgt dan beter inzicht in de kostprijs, wat zorgt voor een kwaliteitsverbetering. Zo kan een iets goedkopere prijs bij de ene leverancier uiteindelijk duurder zijn dan hetzelfde product voor een kwartje meer bij die andere leverancier die wel op tijd levert.
 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bezig met een commerciële hbo-opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfskunde of Commerciële Economie
  • 110% enthousiasme, inzet en gezelligheid!
  • Je bent fulltime beschikbaar voor een meewerkstage (afstudeerstage is mogelijk in overleg)
  • Je bent beschikbaar vanaf september 2020 en voor langere duur

 

Wat krijg jij daarvoor terug?

Op het moderne, nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer. Door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens de pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; word master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of een echte fitnessfanaat! Bovendien hebben we ook:

  • Super leuke after work borrels in het werkcafé mét dakterras!
  • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash en bowlingbanen.
  • Optie: kosteloos overnachten op één van onze nabijgelegen Roompot parken, wanneer vervoer naar het hoofdkantoor lastig is of je ver weg woont.
  • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage)
  • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.