Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Zuid-Beveland


Stagesoort:

Leer- / werkplek


Studierichting:

Personeel, Organisatie, HRContactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Schuverweg 2

4460 AA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 6

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Stagenummer:

S202005060009

Solliciteer

HR Meewerkstage

Roompot Vakanties - Goes

Einddatum: zondag 05 juli 2020

Korte omschrijving

Samen met het HR team ben jij verantwoordelijk voor het werkplezier van onze 2000 – 2500 medewerkers op de parken. Enne… we maken jou graag verantwoordelijk voor een aantal vaste parken. Die collega’s hebben het werkplezier volledig aan jou te danken!

Wat ga je doen?

WAAR KOM JE TERECHT?
Jij gaat stagelopen op de HR afdeling. De HR afdeling is opgedeeld in diverse teams: HR Hoofdkantoor, HR Parken & HR Stagebureau. Deze teams zorgen samen voor de werving, selectie, trainingen & het personeelsbeleid van Roompot Vakanties. Samen met tien collega’s ben jij elke dag bezig met het vergroten van het werkplezier van al onze medewerkers, waar jij je in het bijzonder richt op de medewerkers van onze vakantieparken. Zo denk je mee over arbeidsvoorwaarden, waarderingen en ben jij altijd een luisterend oor voor de collega's op de parken.
 
WAT GA JE DOEN?
Tijdens jouw stage ga je Denise, Kim en Sharon ondersteunen door het gehele takenpakket van het HR Parkenteam op te pakken voor 30 van onze eigen Roompot parken. Daarnaast krijg je ook andere projecten & taken. Denk aan het uitrollen van een waarderingsbeleid voor alle medewerkers of proactief meedenken met juridische cases.
 
Jouw voorganger
Rhodé, studente Hogeschool Zeeland, heeft voor jou stage gelopen.
Tijdens mijn stage bij Roompot voerde ik diverse HR- werkzaamheden uit voor de parken en het hoofdkantoor. Mijn werkzaamheden varieerden van werving en selectie tot het werken aan nieuwe projecten, waarin ik mijn eigen ideeën kon delen. Tijdens mijn stage heb ik mij bijvoorbeeld bezig gehouden met het opstellen van een inwerkprogramma voor één van de afdelingen op het hoofdkantoor. Ik had contact met verschillende afdelingen en collega’s wat het ontzettend leuk en divers maakte."
 
Leuk weetje: Rhodé blijft deze zomer nog bij ons werken als vakantiekracht op de HR Afdeling.
 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bezig met een hbo-opleiding (bij voorkeur HRM)
  • 110% enthousiasme, inzet en gezelligheid!
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage
  • Je bent beschikbaar vanaf september 2020

 

Wat krijg jij daarvoor terug?

Op het moderne nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer. Door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens de pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; word je master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of je wordt een echte fitnessfanaat! Bovenal hebben we ook:

  • Super leuke after work borrels in het werkcafé mét dakterras!
  • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash en bowlingbanen.
  • Optie: kosteloos overnachten op één van onze nabijgelegen Roompot parken, wanneer vervoer naar het hoofdkantoor lastig is of je ver weg woont.
  • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage)
  • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.