Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Stagesoort:

Afstudeer

Leer- / werkplek

Werkervaring


Studierichting:

Bouw, Bouwkunde

Management, Bedrijfskunde, AdviesContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Stagenummer:

S202006290001

Solliciteer

Meewerkstage of afstudeeropdracht Bouwkunde/bedrijfskunde

Groep De Hoop - Duitslandweg 2, 4538 BK, Terneuzen

Einddatum: vrijdag 28 augustus 2020

Casco Totaal is een vakbekwaam totaalpartner in innovatieve prefab bouwconcepten met 3D-Betoncasco’s.  De woningen worden opgebouwd uit 100% betonnen woonelementen die in onze fabriek worden geproduceerd met behulp van mallen. Deze modulaire elementen worden vervolgens afgemonteerd in een seriematige productie. Samen met meer dan 40 dochterondernemingen vormt Casco Totaal het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw.

Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage help je mee bij het ontwikkelen van concepten voor o.a. tinyhouses, recreatiewoningen en vakantiewoningen. Daarnaast word je betrokken bij het bedenken en uitwerken van bouwkundige details, deze zijn namelijk niet te vergelijken met een traditionele bouwmethode. Om een goede bijdrage te kunnen leveren aan concept ontwikkeling is het van belang om actief in overleg te gaan met de productie en op bezoek te gaan bij de fabriek. Samen met je collega’s ga je op pad en kom je in aanraking met klanten en ontwikkel je eventueel een stand voor de Prefab Beurs in Den Bosch, zodat jij samen met je collega’s de organisatie en producten kunt uitlichten (mits de beurs kan plaatsvinden). Deze afwisselende stage geeft jou een brede kijk binnen CascoTotaal waarin je nauw betrokken wordt bij de verschillende facetten binnen conceptontwikkeling en realisatie modulair bouwen. 

Wie ben jij?

Je volgt een opleiding in de richting van bouwkunde/bedrijfskunde en bent op zoek naar een uitdagende stage en hebt interesse in prefab bouwconcepten. Wij zoeken een gedreven stagiair die in staat is zelfstandig werkzaamheden uit te voeren en een bijdrage wilt leveren aan conceptontwikkeling en realisatie, in de vorm van een meewerkstage of een afstudeeropdracht.

Wat bieden we?

Wij bieden jou de kans om stage te lopen in een boeiende en dynamische organisatie. Naast een goede begeleiding bieden wij een stagevergoeding. Groep De Hoop is als familiebedrijf al meer dan 100 jaar leverancier en producent van een grote veelzijdigheid aan bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Werken bij ons betekent werken voor een concern met meer dan 40 dochterondernemingen in Nederland en België. Daardoor is geen dag hetzelfde en kom je iedere dag wel een nieuwe uitdaging tegen.

Interesse in deze stageplek?

Indien je geïnteresseerd bent om stage te lopen bij CascoTotaal B.V., stuur dan jouw sollicitatie en CV naar onderstaande button.