Alle Zeeuwse stages

Vacatures
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Stagesoort:

Leer- / werkplek


Studierichting:

Bouw, Bouwkunde

Techniek, Technische WetenschappenContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Stagenummer:

S202007020002

Solliciteer

Logistiek Medewerker (BBL)

Groep De Hoop - De Hoop Betonstaalcentrale Terneuzen

Einddatum: maandag 31 augustus 2020

De Hoop Betonstaalcentrale is gespecialiseerd in het knippen en buigen van wapeningsstaal, betonstaal en de creatie van gelaste prefab wapeningselementen. We zijn expert in prefabricatie van staalproducten onder geconditioneerde omstandigheden. Dankzij het maatwerk van De Hoop Betonstaalcentrale zijn er ontelbare oplossingen voor betonwerken mogelijk.

Samen met meer dan 40 dochterondernemingen vormt De Hoop Betonstaalcentrale het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar is verankerd in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen?

De eerste periode zal je onze organisatie goed leren kennen en kennis maken met de verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren. Dit houdt in dat je leert lassen, machines leert bedienen en werkzaamheden uitvoert op de heftruck. Als je dit onder de knie hebt zullen de geleerde werkzaamheden  verder uitgebreid worden. Je gaat je onder andere bezig houden met het samenstellen van transporten, het maken van vrachtbrieven, zorgen voor een goede transport planning en de contacten met de transporteur onderhouden.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en leergierige aankomend logistiek medewerker die zich breed wil ontwikkelen binnen een productieomgeving. Wij zijn bereid om tijd en energie in jou te steken en hebben de intentie om na jouw opleiding een dienstverband met jou aan te gaan. In verband met onze werkzaamheden moet je minimaal 18 jaar zijn.

Met wie werk je samen?

Bij de betonstaalcentrale werk je samen met ongeveer 20 collega’s. Veel van deze collega’s zijn al langere tijd werkzaam bij de Betonstaalcentrale. Zij willen graag deze ervaring met jou delen zodat jij je binnen onze organisatie verder kunt ontwikkelen.

Dit bieden wij jou:

  • Een brede en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.
  • Een open en professionele cultuur waar jouw mening en bijdrage belangrijk wordt gevonden.
  • Gedreven en flexibel ingestelde collega`s die graag in teamverband werken en opgedane kennis  delen.

Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Jerfy Booij, Personeelsfunctionaris, tel. 0115-680220.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.